Engelen van de Dierenriem39 Engel Rehael: De weg des levens

Geschreven door Michy   

 

 

In liefde ben ik met je, in de lessen van dit moment, in de genadevolle benadering waarin jij je unie met de wereld erkent. Elk moment is speciaal voor jou geschapen, elk moment biedt jou haar lessen aan, elke les is speciaal gecreëerd zodat jij hierdoor transformeren kan. Kijk eens met nieuwe ogen naar elke situatie die je omringt en vraag je af hoe je deze op de beste manier aanpakken kan. Vrees niet om eens iets nieuws te proberen, om het eens te benaderen vanuit een geheel nieuw perspectief, om steeds de oplossingsgerichtheid voor ogen te houden die zal zorgen dat je ook daadwerkelijk meesterschap bereiken kan. Leer van degenen die boven je staan, ook hun rol is hen niet voor niets toebedeeld, geef je kennis door aan al wie deze kan gebruiken zodat de stroom van kennis en wijsheid steeds verder vloeien kan.

 

Doch maak jezelf nooit kleiner dan je waarlijk bent, want in jou brandt een ware vlam, een vlam die 't negatieve graag verteert waardoor ruimte voor de fijnste oplossingen mogelijk wordt. Bekijk dus elke situatie eens vanuit de liefde van 't hart, vergeef wat te vergeven valt zodat de stroom weer rijkelijk vloeien kan. Vergeef ook jezelf voor datgene wat je als je eigen fouten beschouwt, en weet dat je ze liefdevol transformeren kan. Roep me aan wanneer je voelt dat je je weg niet meer vinden kan, roep me aan en voel mijn aanwezigheid in de diepte van je hart. Steeds ben ik er om je te leiden, stuur ik je bij zodat je weer in oplossingsgerichtheid denken kan.

 

Geen situatie is ooit zo zwaar dat ze niet te transformeren valt, waar een wil is is een weg en het is net deze weg die ik voor je belicht. Heb steeds hoop en heb vertrouwen, weet dat je elke wens waarmaken kan wanneer ze is ontstaan uit de liefdevolheid van het hart. Ik schenk je de kracht om in jezelf en anderen te geloven waardoor het zetten van de juiste stappen zoveel makkelijker wordt. In anderen geloven wil niet zeggen dat je je zomaar moet houden aan datgene wat hun waarheid is, het geeft je eerder de kans om te vergelijken of jullie waarheid waarlijk samengaat. Is dit niet zo vind dan de gulden middenweg, weet dat niets ooit zomaar voor niets gebeurt. In elke beleving ligt een les die steeds tot de waarheid in jezelf leiden kan. In liefde sta ik je bij op het pad des levens, Rehael is wie ik ben.

 

 

Affirmaties

************

* In liefde en vertrouwen kijk ik om me heen

* In liefde en vertrouwen benader ik alles en iedereen

* Ik vind de les die elk moment me schenkt

* Ik vertrouw dat ik voor alles een oplossing ken

 

Gebed

********

Ik dank je

lieve Rehael

dat jij het pad

van mijn hart

samen met mij

bewandelt

 

ik dank je

voor het

liefdevolle licht

dat jij over

elke situatie

schijnt

 

ik weet nu

dat niets ooit

voor niets gebeurt

en vertrouw daarom

op de wijsheid

diep in mij

 

jij schijnt je licht

op de lessen

die ik leer als een

hulpvaardige vader

bij zijn kind

hiervoor dank ik je

uit het diepst van mijn hart.

 

 

Rehael is een vaderlijke engel die ons in liefde bijstaat om het pad des levens vol goede moed te bewandelen. Hij schenkt ons hoop wanneer alles duister lijkt en wakkert nieuwe inspiraties in ons aan die kunnen leiden tot het vinden van nieuwe interesses en talenten. Hij toont ons op zachte wijze onze plaats in de wereld die dikwijls veel boeiender is dan wat we tot nu toe gedacht hadden. Indien de relatie die we met onze eigen vader gehad hebben niet zo goed was kan het enige oefening vergen om ons open te stellen voor de lieve Rehael. Doch wanneer we beter kennis maken met hem zullen we merken dat zijn liefdevolle leiding ons hart ten zeerste raakt. Onze ontwikkeling als mens is heel belangrijk voor hem, daarom inspireert hij ons met stille zachtheid en standvastigheid. Rehael brengt ons terug bij de liefde van het hart, de vergevingsgezindheid en de vreugde van het leven. Daar hij planetair van Mars naar Mercurius reist schenkt hij ons de daadkracht om op liefdevolle wijze met anderen te communiceren en oude overbodige problemen op te lossen waardoor meer licht over ons levenspad begint te schijnen. Zijn vaderlijke zegeningen zijn steeds bij ons zodat we ons kunnen ontplooien tot wie we waarlijk bedoeld zijn te worden.

 

Voor de liefhebber astrologie:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Engelenkoor: Krachten

Fysieke invloed: 4 tot en met 8 oktober

Gevoelsmatige en emotionele invloed: 15 februari ~ 29 april ~ 13 juli~ 26 september ~ 7 december

Sephiroth op Levensboom: Van Guebourah naar Hod

Planetaire invloeden: Mars ~ Mercurius

Graden op zodiak: 10°30' ~ 15°30' Weegschaal

Sterrenbeeld: Weegschaal

Element: Lucht

Rehael werkt onder leiding van Aartsengel: Camael

 

Deze engel uit het rijk der krachten is de 39ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 4 tot en met 8 oktober. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

 

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet alsook herleest en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.