Beschermengelen41 Beschermengel Hahahel

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Beschermengel Hahahel regeert zodiakaal over ons bestaan van 14 tot en met 18 oktober. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is Zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.

Ontwikkelde kwaliteiten

Dienstbaarheid, vertrouwen, geloof en begrip van de goddelijke wetten.

Liefde voor onszelf, onze medemensen en onze wereld.


Beschermengel Hahahel en het Heilige Hart

Beschermengel Hahahel maakt ons bewust van de goedheid die in onszelf huist en leert ons om steeds met deze goedheid te handelen.

Engel Hahahel kan ons leren om onszelf onvoorwaardelijk ten dienste te stellen van de goddelijke principes. Hij leert ons de waarde van opoffering en schenkt ons het nodige vertrouwen, het geloof en de liefde die van deze opofferingen de mooiste geschenken maken.

Hij leert ons om het mooiste van onszelf aan onze medemensen te schenken, Hij is de Godheid en de goedheid in ons Hart.

Engel Hahahel leert ons om met dit Heilige Hart te werken.

Hij schenkt ons de onvoorwaardelijke Christus liefde die ons de mogelijkheid schenkt om van iedereen te houden en alles met liefde en toewijding te doen.

Hij help ons om te groeien en te bloeien naar datgene wat we werkelijk zijn.

Hij helpt ons om het liefdevolle kind in ons zelf tot volledige ontplooiing te brengen, zodat dit kind kan stralen en schijnen als een zonnetje in onszelf, wat ons steeds goedgezind en liefdevol maakt.

Engel Hahahel zal ons steeds met liefde en begrip verder helpen en zodoende kunnen wij ook onze medemensen steeds steunen met liefde en hen de hoop en het geloof brengen, zodat ook zij er ook bovenop kunnen komen en wederom het beste van hun leven maken.

Engelen representeren datgene in onszelf wat de moeite is om te volgen, datgene wat ons aanmoedigt en ons wederom in contact brengt met het onschuldige kind in onszelf wat iedereen gelukkig wil maken.


Hahahel eerste Engel van het Engelenkoor der Deugden

Engel Hahahel is de eerste Engel van het Engelenkoor der Deugden, ook wel het Engelenkoor der Machten genoemd.

Beschermengel Hahahel is de hoogst geplaatste Zonne-Engel, Hij brengt ons de goddelijke liefde voor al, dankzij deze liefde wordt alles mogelijk en kunnen wij het beste uit onszelf en onze medemensen naar boven halen aangezien liefde het beste vanuit ons allemaal naar boven haalt.

Engel Hahahel staat ons toe om wederom te rijken naar het mooiste ideaalbeeld wat in ons zelf huist en om dit beeld tot leven te roepen met liefde en geloof.

Engel Hahahel schenkt geloof en vertrouwen in dit schitterende beeld van onszelf. Engel Hahahel brengt ons wederom bij onze eigen waarden en idealen en toont ons dat het mogelijk is om altijd het hoogste na te streven. Om steeds onze blik te richten op het hemelse, op al onze fijnste en waardevolste wensen. Op onze positiefste dromen, op het mooiste toekomstbeeld wat in ons zelf huist.

Het goddelijke beeld, het beeld van de Zoon die zichzelf opofferde voor zijn medemensen. Het symbool van de Koning in onszelf die steeds geduldig wacht tot Hij uiteindelijk op kan staan en samen met Engel Hahahel op pad kan gaan en het licht te tonen aan al zijn lieve zusters en broeders.

Engel Hahahel schenkt ons het licht wat ons toestaat om van iedereen te houden, het begrip dat enkel liefde en vergiffenis vooruitgang en verbetering tewerkstellen en dat het de moeite waard is om naar het beste voor ons allemaal te streven en onszelf volledig te geven voor de hoogste idealen die in ons huizen, de meest schitterende en vooruitstrevende ideeŽn die wij in ons dragen. Beschermengel Hahahel geeft ons de macht om deze ideeŽn waar te maken.

Samen met Engel Hahahel kunnen wij een levend voorbeeld van lichtende liefde worden. Engel Hahahel is de Deugdzaamheid in onszelf die ons toestaat om een levend voorbeeld te zijn. Het is dankzij deze deugdzaamheid en dit levende voorbeeld dat wij de macht kunnen verkrijgen om andere mensen te leiden en om samen met andere mensen het geloof in een betere wereld te verspreiden en mogelijk te maken door er zelf deel van te worden en te leven en te beleven met liefde en vertrouwen in die betere wereld die reeds aanwezig kan zijn wanneer wij wederom met de ogen van het onschuldige kind in onszelf naar onszelf en het gene wat ons omringd durven kijken. Wanneer wij in durven zien dat onze wereld onze wensen herbergt en onze verlangens tot leven brengt, wanneer wij inzien dat het onze eigen manier van denken en doen is die de wereld om ons heen vorm geeft.

Goede raad van Aartsengel Rafael en Engel Hahahel

Ga verder, richt je op het hoogste, pak je moed weer bij elkaar, begin eraan blijf daar niet zitten, wij Zonne-Engelen zullen je helpen, wij zullen je motor weer op gang brengen en je zonnetje weer doen schijnen, wij zullen alle wanhoop, alle angst en alle twijfel doen verdwijnen.

Zowaar mijn naam Aartsengel Rafael is beloof ik je dat wij je wederom met het beste in jezelf in contact zullen brengen en je helpen om je potentieel op een juiste wijze te benutten.

Fijne keuzes zullen naar je toe komen, nieuwe kansen zullen je geschonken worden en alles zal zo zijn als het moet zijn, je diepste wensen zullen bewaarheid worden. Door middel van je lichtende liefde en aandacht zul je datgene wat je wenst tot leven roepen in jezelf en wij zullen er zijn om je te helpen dit lichtende voorbeeld in jezelf waar te maken.

Weet dat je het in je hebt om een gelukkig en bevredigend leven te leiden en precies datgene te ontvangen wat je nodig hebt.

Je hebt een gouden sleutel in je handen, de sleutel van het talent wat je hier en nu aan het gebruiken bent.

Verspreid je kennis en handel steeds met liefde, wees niet triest doch verwachtingsvol en koester de overtuiging dat er steeds iets beters voor je wacht. Heb geen schrik om achterom te kijken, doch blijf niet staan, ga vooruit blijf niet bij de pakken zitten maar doe ze open.

Schenk ons je mooiste cadeaus, laat ons zien wat je waard bent, schenk je schat en straal als de ster die je werkelijk bent, wees de zon en de zoon en geloof in hem, in de liefdevolle en ondernemende koning die in jezelf huist en steeds klaar staat om je de weg te wijzen wanneer je het hem vraagt.

Geloof in mij, in de lieve Engel die hier en nu met je praat en je door de sluiers van ongeloof en twijfel een andere visie komt brengen.

Mijn naam is Hahahel en ik zal er steeds voor je zijn wanneer je me nodig hebt, ik ben dat kleine stemmetje in jezelf wat steeds het beste voor ogen heeft en er altijd naar zal streven om dit met liefde en daadkracht te verwezenlijken.

Persoonlijke ervaringen met de Zonne-Engelen

De Zonne-Engelen spreken tot mij, Zij spreken vanuit mijn innerlijk en verkondigen de waarheid die ik in mezelf heb opgeslagen.

Zij representeren mijn kennis en mijn liefde, symbolisch gezien geven zij mij de twee vleugels waarmee ik het land van mijn voorstellingsvermogen zal kunnen bereiken en de geliefde van mijn dromen uiteindelijk zal kunnen omarmen voor eeuwig en altijd.

Ik ben mijn geliefde verloren maar samen met de Engelen Deugden zal ik haar weer terug vinden.

Samen met deze lieve Engelen vond ik de liefde en het geloof in mezelf weer beetje bij beetje terug. Waarna het leven weer nieuwe kansen schonk en ik er wederom van kon genieten.

De Engelen van het Engelenkoor der deugden toonden mij dat al mijn problemen eigenlijk wel meevielen en dat ik nog vele goede eigenschappen in mezelf had waarmee ik mijn leven weer tegoed zou kunnen inrichten.

Zij kwamen tot mij wanneer ik mij verloren voelde en toonden mij wederom de weg naar boven, de weg naar het goede in mezelf dat zich zo graag wil uiten en hier nu ook de mogelijkheid tot krijgt.