Engelen van de Dierenriem41 Engel Hahahel: Je Ziel's Missie

Geschreven door Michy   

 

Ik ben met je in de liefde die de vreugde met zich brengt, in de straling van het licht dat van jou uit anderen roert. Ik ben de vrede in jezelf die het mooiste steeds als streefdoel stelt, het mooiste in je denken en je doen, het mooiste in hoe je naar de wereld kijkt. Mijn liefde voor jou toont steeds de weg, mijn inspiraties brengen vrede en vreugde naar je toe. Roep me aan wanneer je hier een gebrek ervaart, roep me aan ik help je graag. Ik breng je in contact met de oneindige liefde in jezelf, een liefde zo groot dat ze straalt in pracht en praal, een liefde zo groot dat ze enkel van je ziel afkomstig kan zijn.

 

Want je ziel is de grote lichtende ster die precies weet wie je bent, waar je naar toe gaat en wat je evolutionaire blauwprint is. Je ziel is de oneindige liefde die weet dat alles transformatie is. Ik breng je dichter bij jouw ziel, bij dat wat jouw essentie is. In liefde maak ik de connectie die de vrede brengt in 't hart. Heb jezelf lief in al je stralende glorie mijn kind, zo ontdek je wie je werkelijk bent. Zo ontdek je ook jou grootsheid die de tegenstelling is van hoe klein jij jezelf steeds dacht. Ik vraag je om het licht te volgen van de meest stralende in jou, van de oneindige intelligentie die jouw levenspad uitgetekend heeft.

 

Jij hebt de macht om te kunnen geloven in de heilige veelvuldigheid die jij werkelijk bent. Laat je huidige incarnatie je nooit beroven van de diepe herinnering aan de stralende ster die jij werkelijk bent. Verbind je hiermee en je bewustzijn wordt groter, je talenten ontsluieren zich dankzij de vrede en de vreugde in je hart. Wees niet bang om hier te falen, ik help je en breng zo de connectie tot stand. Ik ben hier met je om je te leiden, om je te steunen bij elke stap op je pad, om de liefde in je hart te helen zodat het hemelse steeds haar toegang vindt. Ik ben je engel Hahahel.

 

 

Affirmaties

~~~~~~~

* In liefde bewandel ik mijn pad

* De vreugde die ik voel toont me de weg

* Ik voel me één met het hemelse in mezelf

* Mijn denken en mijn daden zijn in liefde geplant

 

Gebed

~~~~

Met jou

Hahahel

geniet ik

van de

vrede in

mijn hart

 

in vrede en

in vreugde

zet ik de

stappen

op mijn

pad

 

de liefde

die ik

uitstraal

brengt meer

licht op

mijn pad

 

hiervoor

dank ik je

lieve Hahahel

dat jij me

deze liefde

schenkt

 

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.

 

Wat je samen met Engel Hahahel kunt verwezenlijken

 

* Een connectie met het stralende licht in jezelf

* Bewustwording van de ster die je bent

* Een onafgebroken streven naar liefde in gedachten en daden

* Bewustzijn van je acties en hun effect op de wereld om je heen

* Liefdevol en vol vertrouwen je stappen zetten in de wereld

* Weten dat je steeds geleid wordt op je pad

 

Storingen en problemen die kunnen optreden en verholpen worden met Engel Hahahel

 

* Je misplaatst voelen in deze wereld

* Gebrek aan zelfzekerheid, je laten beinvloeden door anderen

* Geen stappen durven ondernemen naar het bereiken van je dromen

* Anderen de schuld geven van wat er fout gaat

* Eigen goddelijkheid niet willen erkennen

* Afkeer van spiritualiteit en/of religieus fanatisme naleven

 

Hahahel is de eerste engel uit het koor der machten en dat is precies wat hij doet: Hij toont je de macht die in jezelf huist om op eender welk moment de nodige transformaties aan te gaan die leiden tot een groter bewustzijn van je eigen handelingen en hun effect op alles en iedereen. Hij zorgt ervoor dat we nadenken over waarom we bepaalde dingen doen en hoe we ze kunnen verbeteren. Alles wat we doen heeft uiteindelijk steeds vooruitgang tot doel, daarom helpt Hahahel de verbinding met onze innerlijke wijsheid te maken, met het liefdevolle licht dat straalt als een ster wanneer we ons bewust worden van de hemels grote creatieve macht die in ons huist. Connectie met deze macht schenkt de zelfzekerheid om stappen te durven nemen naar het leven van onze dromen en het vertrouwen dat het zal lukken. Werken met deze engel kan een fijn optimisme creëren gevolgd door het zalige gevoel dat ontstaat wanneer men zijn stappen in vertrouwen zet, wetende dat men niet falen kan omdat elke stap die je zet je dichter brengt tot wie je werkelijk bent... Een stralende ziel vol liefde en licht.

 

Fysieke invloed: 14 tot en met 18 oktober

Gevoelsmatige en Emotionele invloed: 17 februari ~ 1 mei ~ 15 juli ~ 28 september ~ 9 december

Planetaire invloeden: Zon ~ Uranus

Sterrenbeeld: Weegschaal

Sephiroth op Levensboom: Van Tiphereth naar Hochmah

Hahahel werkt onder leiding van Aartsengel: Raphael