Aartsengel Prins Metatron en de Innerlijke Schat

Geschreven door Fengo Jabamiah   

 

De schat die de Aartsengelen en de Engelen ons te bieden hebben bevindt zich in ons zelf en de 72 Engelen van de Kabbalah zijn elk als een facet van de grote en schitterende diamant die Aartsengel Prins Metatron ons aanbiedt.

De Aartsengelen en de 72 Engelen van de Levensboom kunnen ons helpen om het beste uit onszelf te halen, Zij representeren de goddelijke eigenschappen die in ons huizen.

Eigenschappen waar Ieder-1 iets aan heeft, deze eigenschappen kan men zien als het Engelen Licht. En het Engelen Licht wordt verdeeld door de 72 Engelen van het Licht, of te wel de 72 Engelen van de Kabbalah, de 72 Engelen van de Levensboom die dan weer onder de leiding werken van de Aartsengelen de welke als de verschillende gezichten van God bekeken kunnen worden.

Aartsengel Metatron, Prins der Gezichten

Aartsengel Metatron is de Prins der Gezichten en de Bestuurder van het grote kosmische wiel. Aartsengel Metatron is de Ster die in ons allen huist, de grote Magiër die in ons allen woont, Aartsengel Metatron maakt zijn woorden waar en kan onze mooiste dromen tot leven toveren wanneer wij de Magiër in ons zelf een kans schenken en leren luisteren naar het woord van God dat in de stilte tot ons spreekt.

Samen met Aartsengel Metatron, prins der Gezichten kunnen wij de eigenschappen van de Godheid in ons ontwikkelen. Deze eigenschappen worden gerepresenteerd door de 72 heilige ademtochten, de 72 namen van God of te wel van de 72 Genieën van de Kabbalah, de 72 Engelen van de Levensboom die zich in ons bevindt en ons alom aanwezig omringt.

Samen met de Aartsengelen en de 72 Engelen van de Kabbalah kunnen wij onze Levensboom tot bloei laten komen. Samen met onze allerliefste Beschermengelen kunnen wij alle deugden, alle goede eigenschappen, alle kwaliteiten van de Godheid in ons zelf ontwikkelen.

Engelen en de Aartsengelen

De Engelen en de Aartsengelen leren ons om alle negatieve gedachten, gevoelens en daden te vervangen door positieve gedachten gevoelens en daden. Wij zijn allen sterk genoeg en kunnen dit eervolle werk met wilskracht en moed tot een goed einde brengen. Het werk houdt dus in om alle gaven die we hebben te ontwikkelen en ons op deze manier te bevrijden van al onze gebreken.

Dit grootse werk is het Engelenlicht ontvangen en er iets mee doen.

Innerlijke Kracht Ontwikkeling

Alvorens je krachten te ontwikkelen is het zeer belangrijk te weten wat je wil, daarom dat we ons als eerste gaan richten op de wilskracht want alles vlooit voort uit deze wilskracht. Het is met wilskracht; met moed en uithoudingsvermogen dat je alle doelen kunt bereiken, met wilskracht kun je alles creëren wat je maar wil.

De wilskracht is de creatieve kracht en de creatie is het leven, dus is de wilskracht ook de levenskracht, het is ook de overlevingskracht, het instinct, het is een kracht die we allemaal bezitten anders zouden we niet kunnen leven.

Om deze kracht op een nuttige en creatieve wijze te kunnen gebruiken moet je weten wat je wil, wat je wil doen, wie je wil zijn. Kom te weten wat je echt wil. Leer om te luisteren naar je innerlijke stem, de stem die in je praat of je beelden laat zien en gevoelens geeft.

Het is dat kleine stemmetje dat inzichten geeft, het is het weten, wat eigenlijk al in ons is, maar waar we spijtig genoeg maar weinig aandacht aan geven. Hoe meer je je innerlijk ontwikkelt hoe meer deze stem tot je zal spreken tot en met het glorieuze moment dat je 1 zult zijn met dit weten.

Tot en met het glorieuze moment dat je deze stem altijd kunt horen en dat je 1 wordt met je Hogere Zelf, dan zullen alle stemmen, gedachten en gevoelens die liegen, jezelf bedriegen en voor de gek houden stoppen met spreken, dan is het zelfbedrog geweken.

De Kracht

De kracht is de intentie, de enige echte intelligentie.

Het is de geestkracht die sneller is dan elk gedacht, gevoel of daad,

gebruik hem goed en word niet kwaad.

Het is de hogere wil, het hogere ik, dus maak je niet dik.

Het is het licht, de warme adem die je tot niets verplicht

maar altijd weder zal keren totdat je zult reageren.

Iedereen is vrij om te leren en te repareren het zal jullie eren.

Diep vanbinnen weet iedereen waar hij moet beginnen,

Dus bezin en begin, we vliegen erin.