Aartsengelen

Engelen Licht

Geschreven door Fengo Jabamiah   

 

Het licht der Engelen is Gods grootste gave

en Hij wil het ons allen geven,

Laten wij dus openstaan voor Zijn Licht

en dit licht schenken met wijsheid en liefde

en zo doende kennis en vooruitgang verwezenlijken

in ons zelf en onze wereld door middel van wilskrachtige daden en

Liefdevolle acties die zorgen voor overvloed, een goede gezondheid

en een vreugdevol bestaan.

Lees meer...
 

Aartsengel Prins Metatron en de Innerlijke Schat

Geschreven door Fengo Jabamiah   

De Diamant van Aartsengel Metatron

 

De schat die de Aartsengelen en de Engelen ons te bieden hebben bevindt zich in ons zelf en de 72 Engelen van de Kabbalah zijn elk als een facet van de grote en schitterende diamant die Aartsengel Prins Metatron ons aanbiedt De Aartsengelen en de 72 Engelen van de Levensboom kunnen ons helpen om het beste uit onszelf te halen, Zij representeren de goddelijke eigenschappen die in ons huizen.

 

Eigenschappen waar Ieder-1 iets aan heeft, deze eigenschappen kan men zien als het Engelen Licht. En het Engelen Licht wordt verdeeld door de 72 Engelen van het Licht, of te wel de 72 Engelen van de Kabbalah, de 72 Engelen van de Levensboom die dan weer onder de leiding werken van de Aartsengelen de welke als de verschillende gezichten van God bekeken kunnen worden.

 

Aartsengel Metatron, Prins der Gezichten

 

Aartsengel Metatron is de Prins der Gezichten en de Bestuurder van het grote kosmische wiel. Aartsengel Metatron is de Ster die in ons allen huist, de grote Magiër die in ons allen woont, Aartsengel Metatron maakt zijn woorden waar en kan onze mooiste dromen tot leven toveren wanneer wij de Magiër in ons zelf een kans schenken en leren luisteren naar het woord van God dat in de stilte tot ons spreekt.

 

 

 

Werken met Aartsengel Metatron, de Aartsengelen en de 72 Engelen van de Kabbalah

Geschreven door Fengo Jabamiah   

 

Aartsengel Metatron en de 72 Engelen van de Levensboom

 

Samen met Aartsengel Metatron, prins der Gezichten kunnen wij de eigenschappen van de Godheid in ons ontwikkelen. Deze eigenschappen worden gerepresenteerd door de 72 heilige ademtochten, de 72 namen van God of te wel van de 72 Genieën van de Kabbalah, de 72 Engelen van de Levensboom die zich in ons bevindt en ons alom aanwezig omringt.

 

Samen met de Aartsengelen en de 72 Engelen van de Kabbalah kunnen wij onze Levensboom tot bloei laten komen. Samen met onze allerliefste Beschermengelen kunnen wij alle deugden, alle goede eigenschappen, alle kwaliteiten van de Godheid in ons zelf ontwikkelen.

 

 

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6