BeschermengelenBeschermengel Sealiah, Hernieuwde Wilskracht

Geschreven door Fengo Jabamiah   

 

Dag Lieve mensen deze tekst gaat over de Engel SEALIAH (welke in directe verbinding staat met Aartsengel Rafael) deze Engel geeft ons de kracht om weer op nieuw te beginnen vol goede moed.

 

Je kunt haar oproepen en haar kracht in jezelf tot leven brengen door haar naam in 3 keer uit te spreken : SEA-SEALI-SEALIAH.

 

De voornaamste kwaliteiten die je dankzij haar kunt ontwikkelen zijn:

 

Wilskracht, uithoudingsvermogen en behulpzaamheid.

 

SEALIAH werkt met de krachten van de Zon en op dezelfde manier als de Zon levenskracht schenkt aan alles, schenkt SEALIAH ons allen Levenskracht en Vreugde. Wanneer wij de esentie van SEALIAH in onszelf ontwikkelen zal de Zon altijd schijnen, omdat onze innerlijke Zon dan schijnt en haar vreugdevolle licht dan nooit niet meer verwijnt. SEALIAH maakt ons bewust dat de Zon er altijd is al is zij soms verborgen achter de wolken. Zij geeft ons de kracht om alle wolken te laten verdwijnen zodat wij weer volop kunnen schijnen.

 

Als de Zon schijnt zijn we content en goedgezind en weer gemotiveerd om verder te gaan. SEALIAH doet het zelfde ! Zij schenkt je het Licht en de Liefde wanneer alles moeilijk lijkt te gaan. Wanneer het regent en iedereen is slechtgezind kun jij als een Zonnetje zijn en iedereen weer motiveren want JIJ en SEALIAH zijn 1. SEALIAH is de Zon die in jezelf schijnt en er voor zorgt dat al de negativiteit en het pessimisme verdwijnt.

 

De Engelen essentie van SEALIAH is de teruggevonden wilskracht. SEALIAH brengt je weer energie als alle hoop verloren lijkt te zijn. Zij brengt genezing als je ziek bent en rijkdom als je arm bent. En net als SEALIAH bezit ook jij al deze capaciteiten, je kunt de mensen weer motiveren als ze het niet meer zien zitten, je kunt hen de nodige steun en Liefde brengen en ze zo verder helpen.

 

SEALIAH is de Motor van alle dingen, het hart wat je bloed doet stromen, zij zorgt ervoor dat je steeds in goede gezondheid bent, gemotiveerd en ondernemend. Deze engel brengt je de wijsheid, het begrip en de waarheid zodat je je uit kunt drukken met Liefde en Intelligentie en zo als een Licht kunt zijn voor je medemens en weer Hoop kunt brengen daar waar het nodig is!

 

SEALIAH is altijd aanwezig voor Jou en zo kan ook jij altijd aanwezig zijn voor je medemensen en zorgen voor positieve veranderingen. Je kunt een groots werk verrichten en zorgen voor vele verbeteringen. SEALIAH geeft je de kracht om alle obstakels te overwinnen! Bovendien helpt zij je om je bewust te worden van het nut van de obstakels op je weg.

 

SEALIAH maakt je bewust van je eigen waarden en helpt je om deze innerlijke waarheden op een positieve en eerlijke manier uit te drukken zodat je als een wekker kunt zijn en alle mensen om je heen wakker kunt maken. Je hebt Leidinggevende capaciteiten en de nodige nederigheid om er op een positieve manier mee om te gaan. Je kunt mensen genezen daar SEALIAH de allerbeste genezer is en in directe verbinding staat met de Aartsengel Rafael. Maar ook opvoeding en verzorging van kinderen of ouderen behoren tot je mogelijkheden.

 

SEALIAH heeft ook een zeer sterke invloed op de 4 elementen en werkt dus met de krachten van de natuur. Zij schenkt je overvloed wanneer je op een juiste en evenwichtige manier werkt met deze elementen. Teveel Zon (Vuur, wilskracht) is niet goed en te weinig ook niet en zo is het ook met het Water (gevoelens, liefde) Het is de juiste mengeling die zorgt voor een goed resultaat.

 

SEALIAH brengt je het Licht, het Begrip wat zorgt voor evenwicht en harmonie zij geeft je alle mogelijkheden om van je leven een paradijs te maken en mocht je er soms niet meer in geloven, hef dan je armen naar boven en vraag om nieuwe energie, SEALIAH zal ze je geven want SEALIAH is de motor van het LEVEN.

 

 

 

 

 

 

Affirmaties :

 

~~~~~~~~

 

*Het Licht van SEALIAH toont mij de weg naar mijn hogere zelf.

 

*De teruggevonden wilskracht van SEALIAH zorgt ervoor dat ik alle obstakels overwin.

 

*Dankzij het begrip dat SEALIAH mij schenkt vind ik oplossingen voor alle problemen.

 

*Dankjewel SEALIAH.