BeschermengelenBeschermengel Yeiazel, het vinden van vrede en geruststelling

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Beschermegel Yeiazel is de beloning die op je wacht wanneer je de 39 voorgaande engelenkrachten ontwikkeld hebt. Yeiazel is als een Vallei, een vallei van troost. Engel Yeiazel brengt de vreugde en geeft je de mogelijkheid om van alles in het leven te genieten. Hij brengt je steun en vreugde omdat hij je laat zien dat je op het juiste pad bent.

De vreugde die†Beschermegel Yeiazel je brengt is de vreugde om te kunnen genieten van al het werk dat verricht is. Yeiazel brengt enthousiasme omdat je enthousiast wordt wanneer je weet dat je op de goede weg bent en dat de toekomst je toelacht. Hij laat je zien dat alles een reden had. Na een lang pad vol werk en beproevingen kun je nu eindelijk rusten. Yeiazel is als een oase waar je rustig kunt zitten en genieten van de vruchten van je werk. Wanneer het werk verricht is, is men blij en opgelucht. Yeiazel brengt je deze opluchting omdat je met hem ziet dat je het juiste hebt gedaan.

Beschermegel Yeiazel zorgt voor een goede communicatie. We praten vol vreugde over onze ontdekkingen. Hetgene wat we zien, voelen en denken. Hetgene wat we horen en ruiken. Alles schenkt ons vreugde omdat we de samenhang der dingen beginnen te begrijpen. Wij komen erachter dat alles een weerspiegeling is van ons innerlijk gebeuren. Wij komen erachter dat de oplossing voor alles in onszelf ligt. Bovendien zorgt Engel Yeiazel ervoor dat wij in rust en vrede kunnen communiceren met dit Zelf in de oase van ons innerlijk bewustzijn.

Of wij nu dansen, praten of zingen, met†Beschermegel Yeiazel hoeven wij niets meer te bedwingen. Wij hebben alles al geleerd en kunnen nu in vrijheid met elkander praten. Zonder leugens of iets weg te laten. Engel Yeiazel zorgt voor de glimlach - communicatie die het leven van iedereen verrijkt.

Deze engel maakt van je leven een Gebed want het beste gebed is vreugde.

Content zijn met jezelf, wat je hebt gedaan, waar je nu staat en waar je nog naartoe zal gaan. Alles kan vreugde brengen. Elk werk dat verricht wordt brengt de vreugde van het resultaat. Elke overwinning brengt Fierheid en Trots. Je hebt controle over jezelf en je leven. En de mogelijkheid om voor alles een vreugdevolle oplossing te bieden. Het is de LIEFDE die deze vreugdevolle oplossing realiseert.

Beschermegel Yeiazel & ik

Engel Yeiazel helpt mij met schrijven, praten en lezen. Boeken uitgeven, workshops geven en nog vele andere communicatieve vaardigheden. Dit alles doe ik in vreugde omdat ik er zin in heb, omdat ik de zin zie en de woorden begrijp. Dank je,†Beschermegel Yeiazel.

Beschermegel Yeiazel brengt mij de verfijning.

Ik verbeter mezelf in vreugde en kijk elke dag in de spiegel met een glimlach. Mijn lichaam, mijn leven en mijn theater zijn allen weerspiegelingen van mijn innerlijk gebeuren. Alles heeft zin en de film van het zijn is fijn.

Engel Yeiazel geeft mij de capaciteit om goed te kunnen communiceren. Ik schrijf beter dan ooit tevoren. Ik praat duidelijk en begrijpelijk, mijn woorden stellen iedereen gerust. Zij brengen vrede, troost en comfort. Zij brengen het begrip dat alles duidelijk en helder maakt.

Ik zie de zin en heb er zin in.

Het leven is fijn omdat ik altijd bij†Beschermegel Yeiazel kan zijn.

Dankzij de kracht van Engel Yeiazel in mij ben ik vrij, gelukkig en vol hoop.

Ik heb mijn gevoelens onder controle. Al mijn innerlijke wateren zijn op de juiste plaats. (De wateren representeren de gevoelens en†Beschermegel Yeiazel zorgt er dus voor dat elk gevoel zijn juiste plaats krijgt en je het hoe en waarom van je gevoelens begrijpt.)

Ik ben als zaad begonnen en groeide uit tot een een stralende bloem,†een Ster van licht die Iedereen vreugde brengt. Ik heb van mijn fouten geleerd en met de verkregen wijsheid een vreugdevolle toekomst gecreŽerd. Ik ben sterk, moedig en ga ervoor want mijn weg is goed en juist, waarheid de bestemming. Yeiazel is mijn oase van overvloed Ik voel me goed, de reis was fijn. Maar ik ben ook blij weer thuis te zijn.

Al mijn dromen komen nu uit. Na een lange weg van leren en werken begint de liefde haar vruchten te schenken. Ik ben blij want al mijn verwachtingen komen uit. Ik voel mij in rust en vrede omdat ik zie, voel en realiseer dat mijn werk niet voor niets was.

Ik ben vrij omdat ik mijn eigen meester ben.

Ik creŽer mijn eigen lessen en studeer met plezier op deze Aarde. Ik zie het nut van mijn studies. Ik ben zeer gemotiveerd en vlieg als een pijl naar mijn lotsbestemming. Ik ben vrij omdat ik niet gebonden ben aan het verleden en de toekomst voor mij als een oase is. Een vreugdevolle vallei van Vrijheid.

Ik ben de schrijver van mijn eigen levensverhaal.

Ik ben een kunstenaar en het leven is een kunstwerk waar ik altijd van kan genieten.

Ik geniet van mijn avontuur omdat ik weet dat het een gelukkig einde heeft.

Het leven brengt mij vreugde. Ik geniet volop van de vruchten van mijn werk. Mijn leven en mijn levensopdracht worden 1 in vreugdevol genieten. Ik hou ervan te creŽren en steeds bij te leren. Ik voel mij blij en word altijd door vreugde omringd. Ik ben fier en krachtig omdat ik altijd het juiste doe. Het leven wordt fijner en fijner dankzij het VREUGDEVOLLE WERK van Beschermengel Yeiazel.

De geruststelling, de steun, het vertrouwen en de troost zorgen ervoor dat ik mij nooit zorgen maak en dat ik volop van het leven kan genieten. Ik ben in RUST en VREDE omdat ik weet dat ik op het juiste pad ben. Ik ben enthousiast, communicatief, vreugdevol, welgemeend en eerlijk. Ik hou ervan om anderen te steunen. Ik steun alles met liefde.

Ik ben de oase waar de reizigers kunnen rusten. Ik bied de nodige hulp en breng de nodige raad overal waar ik kom omdat deze oase zich ook in mezelf bevindt.

Ik ben een sterren zaaier, ik ben een planter van liefde. Ik heb het zaad der liefde geplant in het land der Innerlijke wijsheid. Mijn liefde is als een bloem van vreugde en ik straal voor alles en iedereen. Mijn stralende liefde brengt steun, vrede en geruststelling. Ik ben de rust.

Mijn lichaam, mijn huis en mijn leven zijn als een tempel die steeds mooier wordt. Ik werk met plezier aan mijn tempel en breng zonodig verfijningen aan. Mijn leven is een eeuwige verfijning en ik heb de ultieme schoonheid bereikt. Ik straal als een ster en geniet van het licht als een bloem.

ALLES IS FIJN EN IK WIL ZIJN.

De Aarde is voor mij als een moeder zij is de goddelijke voorzienigheid, die steeds al mijn wensen vervult. Ik ben de ster en zij is de fee. Ik plantte mijn ster in haar aarde en uit het zaad der Liefde werden al mijn wensen geboren. Zij brengen mij vreugde. Zij zijn als bloemen in alle kleuren en geuren, vogeltjes die zingen en nog veel meer moois waarmee mijn wensen mij omringen.

DANKJEWEL ENGEL YEIAZEL.