BeschermengelenBeschermengel Lauvuel

Geschreven door Fengo Jabamiah   

 

Beschermengel Lauviah welke ook wel Lauvuel wordt genoemd is de derde Engel van het Engelenkoor der Cherubeinen en de elfde Engel van de 72 Engelen van de Kabbalah. Beschermengel Lauvuel werkt met de energieën van Hochmah/Uranus en Hesed/Jupiter en brengt ons een sportieve kracht die ons toestaat overwinningen te behalen. Engel Lauvuel regeert de periode van 11 tot en met 15 mei en iedereen die tijdens deze periode geboren is heeft Lauvuel als Genie oftewel Beschermengel.

 

De Deugden en Kwaliteiten die wij met Beschermengel Lauvuel kunnen ontwikkelen

 

Jovialiteit, tolerantie en vrijgevigheid. Altruïsme, Vriendelijkheid, Vertrouwen, Enthousiasme, Vreugde, Humor en Sportiviteit.

 

Wat wij met Engel Lauvuel kunnen bereiken

 

Overwinningen en Beroemdheid. Succes in alles wat wij ondernemen.

 

Storingen die kunnen optreden en problemen die verholpen kunnen worden met Engel Lauvuel

 

Een overdreven ambitie en mislukkingen. Hoogmoed, jaloezie, leugens en Laster. Een overmatige drang naar luxe.

 

Geschenken van Engel Lauvuel

 

Rijkdom en voorspoed.

 

Beschermengel Lauvuel schenkt ons goede moed en leert ons dat overwinningen behaald kunnen worden door steeds rustig en gestaag verder te gaan. Engel Lauvuel inspireert en motiveert en schenkt ons een onwankelbaar zelfvertrouwen wat ons toestaat om op een vreugdevolle wijze overwinningen te behalen.

 

Affirmatie: Ik ben gemotiveerd en vol goede energie

 

Engel Lauvuel schenkt ons een blik in de toekomst en motiveert ons zodoende om vooruit te gaan. Dankzij Engel Lauvuel kunnen wij vele doelstellingen behalen omdat hij ons aanmoedigt om steeds verder te gaan met het gene waarmee wij bezig zijn. Beschermengel Lauvuel leert ons de kunst van het bouwen aan onze tempel en het genieten van de natuur die ons omringd. Samen met Engel Lauvuel kunnen wij aan de rivier gaan zitten en genieten van het nu moment. Lauvuel helpt ons om het contact met de bron te herstellen en doet ons inzien dat wij ons hier en nu al in het paradijs van onze dromen bevinden (wanneer wij ergens in de natuur gaan zitten en wij leren om van het leven te genieten bv). Wandelen, spelen en sporten behoren tot de activiteiten waartoe Lauvuel ons aanspoort. Engel Lauvuel raad ons aan om het leven als een spel te zien en de wereld als een recreatieterrein. Hij raad ons aan om ons steeds op een sportieve wijze te gedragen en ons actief in te zetten ten dienste van een algemene vooruitgang. Hij motiveert ons om opportuniteiten te schenken aan onze medespelers zodat ook zij de overwinning kunnen behalen en gelukkig zijn met het leven dat hen geschonken word.

 

Lauvuel leert ons dat het grootste geluk zich bevind in de simpele dingen  des levens. Hij leert ons om vreugde te scheppen in hetgene waarmee wij bezig zijn en spoort ons zo aan tot verdere verwezenlijking. Dankzij het scheppen van vreugde in onze dagdagelijkse activiteiten kan alles ons gelukkig maken en kunnen wij dit geluk schenken aan onze familie, in onze vriendenkring en op ons werk. Lauvuel leert ons dat gezellig samen bezig zijn het beste in ons naar boven kan halen. Soms is het genoeg om in actie te schieten en dan komt de rest vanzelf is een raad die Lauvuel ons geeft. Ook raad hij ons aan om steeds rustig aan te doen want haastige spoed is zelden goed en alles komt toch steeds op zijn tijd in het ritme van de voorzienigheid.

 

Beschermengel Lauvuel schenkt ons de moed om te durven dromen. Hij inspireert poëten en profeten en iedereen anders die het aandurft om te dromen van een wereld waar alles naar wens is. Lauvuel is de brenger van het goede nieuws dat ons aanspoort om door te zetten. Lauvuel brengt ons het nodige doorzettingsvermogen door ons een visie aan te reiken welke het volgen waard is. Hij maakt ons lekker en moedig ons enthousiasme aan door ons iets te geven om naar uit te kijken.

 

Affirmatie: Ik ben enthousiast omdat ik iets heb om naar toe te werken (en of naar uit te kijken).

 


 

Goede raad van Engel Lauvuel

 

Ik raad je aan om je het mooiste voor te stellen, het fijnste en het liefste, omarm je mooiste toekomstdromen en laat de twijfel en de angst gaan. Ik weet wel dat het niet altijd makkelijk is om je iets nieuws voor te stellen doch ik raad je aan om het toch te proberen. Ik moedig je aan om een nieuwe weg te gaan, om nieuwe dingen te proberen. Stel je voor dat je het aankunt, eender wat je wil bereiken je kunt het aan. Je bent sterk genoeg om steeds persoonlijke vooruitgang te boeken. Schenk jezelf de gift van een nieuw avontuur. Hoe dit nieuwe avontuur eruit zal zin laat ik aan jezelf over.

 

Liefs Lauvuel