Engelen van de DierenriemBeschermengel Nith-Haiah

Geschreven door Michy   

 

 

Engel Nith-haiah oefent een fysieke invloed op ons uit tijdens de periode van 23 juli tot en met 27 juli. Zij die tijdens deze periode geboren zijn kunnen Beschermengel Nith-haiah als hun persoonlijk Genie beschouwen.

Gevoelsmatige en emotionele invloed: 1 februari ~ 14 april ~ 28 juni ~ 11 september ~ 23 november.

Geestelijke en intellectuele invloed: dagelijks van 8u00 tot en met 8u19 na zonsopgang

Planetaire invloeden: Saturnus ~ Maan

Sterrenbeeld: Leeuw

Sephiroth op Levensboom: Van Hesed naar Hochmah

Nith-Haiah werkt onder leiding van Aartsengel: Zadkiel/Hesediel


Gaven die je dankzij haar invloed kan ontwikkelen:

 

* Het ontdekken van de waarheid in jezelf, zelfinzichten

* De kracht van hogere liefde en wijsheid

* Ontdekking van de werking der tijd

* Kalmte, vrede en sereniteit onder alle omstandigheden

* De vervulling van wensen, dromen en doelen

* Meditatie, de ontdekking van je innerlijke krachten

* Bewustwording van de wet van oorzaak en gevolg

* Verantwoording nemen voor wat er in je leven gebeurt

* Grote vorderingen in metafysische studies

 

Storingen die kunnen optreden/verholpen worden onder zijn invloed:

 

* Geconfronteerd worden met de gevolgen van je daden

* Tegenvallen en financieel misfortuin, verlies

* Tegenstrijdige gevoelens die verwarring brengen

* Zwarte magie, hekserij, verwerping van de goddelijke krachten

* Enkel materieel of egoistisch gerichte interesses

* Ongeduld en nervositeit, geen zin van het leven kunnen maken

* Nare situaties die op het levenspad verschijnen

 

 

 

Channeling engel Nith-Haiah

 

Ik ben de tovenaar die steeds aan je zijde staat. Mijn magische hoed is gevuld met een antwoord op elk probleem. Ik leef in je, in het diepst van je hart... Net op die plaats waar liefde in oneindigheid heerst. Ik ben in, en ook om je, ik ben overal. Ik ben in de sferen waarin jij je begeeft. Mijn invloed is daar waar jij ze niet zoekt. Want, mijn lief kind... Ik zit ook in je hand.

 

Ik toon je de weg waar er nooit een is geweest. Ik toon je de oplossingen, daar waar twijfel heerst. Ik ben het doel en de reden, de duivel in het doosje: mijn hoofd steek ik op wanneer je het nooit zou verwachten. Ik amuseer je, verleid je, verblind je en lach... Want ook weet ik steeds dat je me graag verwacht.

 

Ik ben de puzzel des levens, speels, mysterieus... Ik laat je denken en raden, ook al kom je er niet uit. Ik ben de grote illusionist, maak van het leven een spel. Toch neem je me ook serieus, want ik maak van je leven een hel. Ik ken je verlangens en test ze steeds weer. Ik leef in verbeelding, daar ben ik meester en heer.

 

Ik zaai de verwarring, ik weet wat je wil. Ik ben met je in eenheid, volg je elke gril. Zo ben ik je liefste, soms naarste droom... Ik blijf je ook teisteren tot je in me gelooft. Een meester in illusie, dat is wie ik ben. Ik toon je de werkelijkheid die niet bestaat. Ik leid je hierheen tot je roept: Stop! Dan werken we in eenheid aan de roep van je hart.

 

Ik werk niet met leugens, vind ze onzin en laf. Ik toon je de weg die God's liefde je gaf. Zo werk ik in waarheid aan 't goddelijk doel... Ik leer je dat Liefde het meest voor je kan doen. Ik zie het onpure en breng het op Aarde... Ik toon je je angsten en vind er steeds meer. Ik breng in je werkelijkheid je stilste gedachten... Ik breng ze tot leven, confronteer je ermee.

 

Toch ben je mijn broeder, ik werk steeds in liefde. Ik toon je de weg die in jouw steeds begint. Zo maak ik je bewust dat je alles creëert. Dat niets ooit voor niets is, noch vast, noch teveel. Met mij leer je de echte waarde van goud... Laat je liefde puur zijn voor waar je van houdt. Houd van alles wat ik je ook toon, zo leer je dat liefde - als enige toon - het leven beheerst, 't is de enige weg. Kijk nu maar in liefde, dan ben ik de heilige weg.

 

Niets was ooit nutteloos, ik bracht je naar het doel. Het is kennis van jezelf, van je lievelings doen. Ik ontwaak de magiër in jou, oprecht en doelbewust. Ik confronteer je met illusie waar waarheid nooit op berust. Zo spelen we samen, ik reik je de beelden. Aanschouw ze in liefde en leer hier je les. De weg is naar fijnheid... Je doel 't ideaal. Wees steeds in je puurheid, dan kan het bestaan.

 

Het leven is mooi... bekijk het ook zo, dan creëren we samen de liefde voor al. Hang vast aan illusies in je mooie hoofd dan kan ik niet anders, dan dat ik je hiervan beroof. En zo leer ik je alles, in Liefde en pijn. Met als enige doel dat je zelf tovenaar zal zijn.

 

Dus houd aan je doelen, zet je stappen welgezind. Vertrouw in jezelf en je innerlijk kind. Leer al spelend, in vreugde en waarheid. Dan zal je ook zien dat ik je hierin begeleid. Ik ben in je in liefde, in speelsheid, in ernst. Ik ben je engel Nith-Haiah.

 

Steen: Smaragd

Kleuren: nachtelijk blauw~scharlakenrood

 

Affirmaties:

~~~~~~~~

* Ik kijk naar mezelf en mijn creaties

* Ik leer van mezelf en mijn creaties

* Ik ben inventief met mijn creaties

* Ik ben in de Liefde met mijn creaties

 

Gebed:

~~~~~

Ik dans door het leven met jou aan mijn zij,

mijn lieve Nith-Haiah, een meester voor mij.

Je toont me wat waar is, wat op illusie berust.

Je toont me de wereld zoals ik ze zie.

Geen geheim is veilig voor jou,

je brengt tot realisatie waar ik steeds aan dacht.

Je toont me dat Liefde illusies verdrijft.

Dankzij jouw hulp worden mijn ogen geopend.

Dankzij jouw hulp creëer ik enkel wat op waarheid berust

en zo word ik ook heer en meester van mijn leven.

je toont me essenties van wat ik graag wens.

Je geeft me steeds dat waar ik naar verlang.

Laat me zijn in puurheid, een volbloed pur sang.

 

Dit is één der eerste channelings die ik met de 72 engelen gemaakt heb, ze is tevens de meest verrassende en toont duidelijk dat engelen onverwacht kunnen zijn in woorden en handelingen. Na deze channeling werd ik verliefd op Nith-Haiah en haar onverwachte gaven ♥

 

Ervaringen met Beschermengel Nith-Haiah

 

Nith-Haiah nodigt je uit op een magische reis naar je innerlijke wereld. Ze brengt je een verhoogd bewustzijn over situaties in je leven en toont je hoe alles een uiterlijke reflectie van je innerlijke wereld is, alsook dat de oplossingen op levensvragen steeds in jezelf zitten. Ze nodigt je uit tot zelf-exploratie waardoor je meer inzichten verkrijgt over zowel jezelf als de situaties om je heen.

 

Tijdens deze dagen met Nitah-Hiah nodigde ze me uit om mijn innerlijke tempel samen met haar te ontdekken waardoor ik in meditaties terechtkwam die even reëel zijn als het moment van nu waarop ik deze tekst schrijf. Deze innerlijke tempel heeft vele deuren met verschillende naamplaatjes die elk een onderwerp vertegenwoordigen dat naar meer inzichten leidt aangaande de vragen waar antwoorden op gezocht worden. In de ruimte achter elke deur ontstaat de mogelijkheid om met een engel in contact te komen die bijstaat met raad die dan weer verder leidt tot de nieuwe inzichten.

 

Deze kracht tot inner exploratie stelt Nitah-Hiah ter beschikking aan hen die de moed hebben om met haar te werken en de innerlijke wereld te verkennen. Een boeiende reis die grote inzichten en zelfherkenning met zich meebrengt alsook het antwoord op vele levensvragen. Laat Nitah-Hiah je leiden om je weg terug naar binnen te vinden... Ze wacht op je!

 

Contact maken met je Beschermengel

 

Je engel aanroepen doe je steeds door haar naam in drie lettergrepen uit te spreken:

 

NITH

NITH-HA

NITH-HAIAH

 

Eerst adem je in, dan spreek je de eerste lettergreep uit: NITH. Dan adem je weer in en spreek je de twee lettergrepen uit: NITH-HA. Een derde keer adem je weer in en spreekt nu de engel's gehele naam uit: NITH-HAIAH. Laat de klanken van zijn naam zo lang mogelijk doorklinken. Voel hoe haar energie door je lichaam stroomt en je hele wezen vult met vreugde. Nadat je de naam op deze wijze hebt uitgesproken adem je nog een keer in om de essentie die is vrijgekomen door het uitspreken van de naam tot je te nemen waardoor je de liefdevolheid van de engel tot je neemt.

 

Wanneer je contact met je engel wil maken kan het hulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt. Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen. Leren werken met de engelen betekent je laten bezielen met hun essentie. Dit betekent niet anderen bezielen, maar jezelf waardoor je de reflectie hiervan in anderen zal waarnemen. In liefde, Michy xxx