Beschermengel Pahaliah

Geschreven door Fengo Jabamiah   

 

Je bent een Lichtstrijd-Ster en zult steeds opkomen voor de goddelijke weten. Volg je waarheid en je hoge idealen en je zult nooit verdwalen.

Beschermengel PAHALIAH schenk je enorm veel inzicht en kracht, daarom dat je ook zoveel van jezelf en anderen verwacht.

Je hebt een groots werk te verrichten en soms kan het leven daarom een strijd lijken. Voer deze strijd met liefde als eerste in jezelf, verbeter jezelf steeds en geef het goede voorbeeld dan zal de rest vanzelf volgen. Weet dat deze strijd jou en iedereen om je heen zal verrijken en dat je de overwinning kunt behalen. Richt je op het goede in iedereen om je heen, oordeel niet te snel en geef je medemensen de tijd om ook aan zichzelf te werken. Verwoord de waarheid met zachte en vriendelijke woorden, met warmte en Liefde en iedereen zal naar je luisteren en je begrijpen.

Beschermengel PAHALIAH kan je doen inzien dat het geen zin heeft je medemensen op hun fouten te wijzen. PAHALIAH geeft je de kracht om jezelf te bewijzen, waarna zij vanzelf hun fouten in beginnen zien en je zelf om raad zullen komen vragen.

Beschermengel PAHALIAH geeft je controle over je emoties, je ego, je lagere ik, dankzij PAHALIAH maak je je niet dik. Zij geeft je de capaciteit om de dingen naar hun juiste waarden in te schatten en de raad die je word gegeven mee te nemen in je leven (te integreren in je leven). PAHALIAH kan je de kalmte, de rust en de vrede geven die ervoor zorgt dat je je niet persoonlijk voelt aangesproken en zorgt ervoor dat je innerlijke water (je gevoel) niet begint te koken. Zij geeft je de Liefde die alles zacht en fijn kan maken, zodat je je niet in overdreven strengheid, kritiek en nutteloos geroddel kwijt hoeft te raken.

Werk aan jezelf in plek van de anderen te zeggen wat ze moeten doen, waar ze fout zitten en waar ze nog aan moeten werken. Respecteer hun mening en levenswijze en zij zullen het zelfde voor jou doen. Iedereen krijgt wat hij verdient en soms kunnen harde woorden terecht zijn en het resultaat van slechte acties, doch weet dat het de wet van oorzaak en gevolg kan worden overstegen door middel van de Liefdevolle vergiffenis die je wanneer je ze toepast bevrijd van al je karma. Iemand moet beginnen met het goede voorbeeld te geven, volg dus Christus, wees in de onvoorwaardelijke Liefde en word één met je Beschermengel. Geef het goede voorbeeld en je zult je nooit meer moeten verdedigen met woorden. Wees eerlijk en correct en bevrijd je zo van alle spijt en elk verwijt.

Beschermengel PAHALIAH is de boodschapper van de goddelijke moraal, zij toont je wat je kunt doen en wat niet, zij toont je wat je kunt zeggen en wat niet. Zij laat je zien waarom de wereld is zoals hij is en niet anders. PAHALIAH brengt je de regels waaraan je je moet houden om in goede gezondheid, voorspoed en liefde te zijn. Aan ons de keus om ons eraan te houden of niet. Zij brengt je de handleiding waarin geschreven staat hoe het universum in elkaar zit, hoe het universum functioneert. Zij brengt je de gebruiksaanwijzing van de goddelijke machine. Deze machine werkt op een natuurlijke manier. Maak je deze natuurlijke manier van leven eigen en je zult haar vruchten kunnen oogsten in de vorm van materiële en spirituele vooruitgaan.

Beschermengel PHALIAH helpt je om je gewoontes te veranderen, te transformeren van slechte naar goede gewoontes, van onnuttige, naar nuttige gewoontes. PAHALIAH kan je vullen met het geloof, de liefde en het vertrouwen waarop je kunt bouwen. Met haar als beschermengel is alles mogelijk en kun je al je projecten tot een goed einde brengen. Richt je focus op het gestelde objectief, overweeg het voor en tegen en handel dan met de determinatie die PAHALIAH je geschonken heeft.

Stel jezelf geen te hoge eisen maar voldoe aan de eisen die je jezelf stelt, je hebt alle krachten van PAHALIAH in je en met deze krachten kun je alles doen wat je wil.

Het beheersen van je hevige emoties is je grootste taak hier op aarde. In deze strijd staat je Beschermengel je steeds bij. Strijd tegen je slechte gewoontes en verander ze, transformeer ze met liefde, intelligentie en wilskracht. Strijd tegen je negatieve gedachten, verwissel ze voor positieve. Bevrijd je van angsten en schuldgevoelens die niet nodig zijn als je je fouten inziet, er iets aan doet jezelf vergeeft en in vrede verder leeft.

Open het boek van je verleden en bekijk voor een laatste keer de foutjes die je gemaakt hebt, word je bewust van alle negatieve ervaringen die je opgesloten hielden in een gevangenis van spijt en die je weerhielden om spiritueel vooruit te gaan. Zie de fouten, verbeter ze en sluit dan dit boek zodat je opnieuw kunt beginnen met een nieuw hoofdstuk, een nieuwe bladzijde, een nieuw levensverhaal dat echt het jouwe is. Een positief en opbouwend verhaal over het goede werk dat je aan het verrichten bent. Over de vooruitgang die je geboekt hebt. Welkom in de nieuwe wereld, de vakantie bestemming die op je wacht wanneer je met je goede en eerlijke zelfinzicht rustig verder werkt en met moed en doorzettingsvermogen de nodige veranderingen ondergaat. Weet dat je nu je toekomst creëert. Wees zonder vrees want wanneer je je goed gedraagt kan je niets slecht overkomen en zal niemand slecht van je spreken.

Enkele affirmaties

PAHALIAH brengt de liefdeskracht in mij tot leven zodat ik mij onvoorwaardelijk kan geven.

Ik beheers mezelf en handel steeds met de kracht der liefdevolle vrede die in mij is.

Ik werk aan mezelf en aan mijn leven zodat ik de anderen het goede voorbeeld kan geven.

Positieve eigenschappen

bevrijding van je zonden, het wakker worden van de levensenergie, de kundalini en het juiste gebruik ervan. Interesse in spiritualiteit, moraal, religie. Kennis van goed en slecht, puurheid, het herstellen van gemaakte fouten, liefdevolle strengheid, moed en doorzettingsvermogen.

Astrologische gegevens

PAHALIAH werkt met de energieën van Saturnus (de strenge, structurerende intelligentie) en Mars (de actieve werkkracht) en is dus een Engel die je heldere inzichten verschaft en de kracht geeft om er iets mee te doen.

Beschermengel PAHALIAH is het Genie van iedereen die geboren is in de periode van 26 juni tot 30 juli. Je kan haar oproepen door haar naam in 3 keer uit te spreken: PAHA-PAHALI-PAHALIAH