Beschermengel Yehuiah

Geschreven door Michy   

 

Deze engel uit het rijk der krachten is de 33ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 3 tot en met 7 september. Uiteraard kan zij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is haar invloed tijdens deze periode extra sterk.

 

Gaven die je dankzij haar invloed kan ontwikkelen:

 

* Gehoorzaamheid aan de roep van je hogere zelf

* Het pad van je lotsbestemming vol overtuiging en goede moed bewandelen

* Bewust de zaadjes van je mooiste wensen & dromen laten ontkiemen

* Je één voelen met de hogere krachten van het universum

* Jezelf ten dienste stellen van het goede, de harmonisering van het bestaan

 

 

Storingen die kunnen optreden en  problemen die verholpen kunnen worden onder haar invloed:

 

* De lusten van het ego onnadenkend blijven volgen

* Jezelf bezig houden met datgene waar je niet van houdt zonder er verder stil bij te staan

* Je ware plaats in het leven niet vinden

* Ontevredenheid geboren uit het volgen der lagere lusten

* Wantrouwen

 

Yehuiah brengt ons de confrontatie met onszelf, met onze ware aard en de hogere toedracht in ons leven. Af en toe hebben we het nodig om door periodes te gaan waar we even wikken en wegen, kijken waar de weg die we in ons leven bewandelen naar toe leidt en of die ons innerlijk geluk schenkt. Volgen we onze hogere doelstelling? Voelen we ons één met het leven? Kunnen we in onze wensen geloven ook al voelen we ons in het duister? Zijn we ons bewust van de hogere roeping die ons leidt? Yehuiah schenkt ons de tijd om aandacht aan deze punten te schenken zodat we ons weer op één lijn voelen voelen met onze schepper en de reden van ons bestaan. Het leven is een prachtig geschenk gevuld met de mooiste op maat gemaakte mogelijkheden ter evolutie van onze ziel. Laat Yehuiah je helpen om hieromtrent je ware potentieel te ontdekken. Niets gebeurt ooit zomaar, elke situatie leidt door middel van contemplatie naar je ware toedracht, je hoogste lotsbestemming die zich graag vol liefde aan je ontvouwt zodat je je uiteindelijk weer één voelt met de harmonische melodie van het bestaan.

 

 

Je engel aanroepen doe je steeds door haar naam in drie lettergrepen uit te spreken:

 

YE

YEHU

YEHUIAH

 

Eerst adem je in, dan spreek je de eerste lettergreep uit: YE. Dan adem je weer in en spreek je de twee lettergrepen uit: YEHU. Een derde keer adem je weer in en spreekt nu de engel's gehele naam uit: YEHUIAH. Laat de klanken van haar naam zo lang mogelijk doorklinken. Voel hoe haar energie door je lichaam stroomt en je hele wezen vult met vreugde. Nadat je de naam op deze wijze hebt uitgesproken adem je nog een keer in om de essentie die is vrijgekomen door het uitspreken van de naam tot je te nemen waardoor je de liefdevolheid van de engel tot je neemt.

 

Wanneer je contact met je engel wil maken kan het hulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt. Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen.

 

Fysieke invloed: 3 september tot en met 7 september

Emotionele, relationelle en gevoelsmatige invloed: 9 februari ~ 23 april ~ 7 juli ~ 19 september ~ 1 december

Mentale, geestelijke en intellectuele invloed, : dagelijks van 10u40 tot en met 10u59 na zonsopgang

Planetaire invloeden: Mars ~ Uranus

Sterrenbeeld: Maagd

Sephiroth op Levensboom: Van Guebourah naar Hochmah

Yehuiah werkt onder leiding van Aartsengel: Chamuel/Camael

 

Ter herhaling: Wanneer je contact met je engel wil maken kan het hulpzaam zijn om je even af te zonderen in stilte, een groot glas water te drinken en een kaarsje te branden, want kaarsjes trekken engelen aan. Stel dan de vragen die door je hoofd gaan, bid of mediteer... Doe dat wat voor jou het beste voelt. Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart. Weet dat elke vraag aan je engel steeds begrepen en beantwoord wordt. Kijk uit naar de veranderingen, de liefdevolle nieuwe situaties en kansen die je kant uitkomen. Leren werken met de engelen betekent je laten bezielen met hun essentie. Dit betekent niet anderen bezielen, maar jezelf waardoor je de reflectie hiervan in anderen zal waarnemen. In liefde, Michy xxx