Engel Aladiah Channeling 10: De Kansen Je Geschonken

Geschreven door Michy   

In liefde ben ik met je, in de sparkeling van het moment, in de hoogste gaven je geschonken wanneer je openstaat voor het avontuur. Je leven is gecreŽerd om een boeiende reis in al haar facetten te zijn, een ontdekkingsreis naar wie jij werkelijk bent en de vele geschenken die het leven voor je in petto houdt. Elk moment is gevuld met nieuwe mogelijkheden, brengt zo de toekomst naar je toe, een toekomst die wanneer bekeken met het open hart het onverwachte mogelijk maakt. Wanneer het hart zich niet geheel open stelt, wanneer het toch nog angst en twijfel kent, dan sluit het nieuwe mogelijkheden uit waardoor dat wat je tot nu toe hebt gekend min of meer hetzelfde blijft. Ik ben de frisse wind die nieuwe kansen schenkt, de zachte adem die de toekomst tot leven brengt. Ik leer je dat alles steeds uit trilling bestaat, hoe hoger de trilling hoe fijner je je voelt. Daarom is het mogelijk om op eender welk moment te kiezen voor gedachten en gevoelens die trillingsverhogend zijn van aard, om op elk moment een toekomstbeeld te visualiseren waar je je diep vanbinnen 't fijnst bij voelt. Wanneer je deze trilling ankert in jezelf, wanneer je met heel je hart in haar mogelijkheden gelooft, dan zal 't fijne gevoel je vanzelf verder leiden daar 't dit gevoel is dat de poorten der toekomstmogelijkheden voor je openen zal. Het Universum zal je altijd schenken waar je gevoel haar aandacht op richt. Kent je gevoel de zachtheid en de liefde of kijkt het in angst naar weer een volgend moment?

Durf je de kracht in jezelf te ontluiken om te geloven in je fijnste gevoel? Om te weten dat het waar is daar het anders nooit zo fijn voelen kon? Ben je bereid om de stappen te wagen die resoneren met hoe je jezelf 't liefst voelt? Durf je 't idee te weerleggen dat de fijnheid der gevoelens iets is waar je beter geen acht op slaat? Waarom zou de mens zijn trilling toch verlagen wanneer dit zwaarte met zich brengt? Waarom zou de mens niet in zichzelf geloven waardoor de eigen kracht nooit wordt onderkend? De hogere trilling van het hart brengt een gevoel van vrijheid met zich mee, vrijheid om in je mooiste dromen te geloven, vrijheid om wensen waar te maken. Elke trilling die jij gevoelsmatig uitzendt brengt nieuwe toekomstmogelijkheden naar je toe, wanneer de trilling zacht en zuiver is creŽert dit kansen nieuw van aard. Zo leert de mens om trillingen te overstijgen, om achter te laten wat te zwaar is van aard, om te geloven in 't creŽren van eigen toekomstmogelijkheden gewoon door 't vertrouwensvolle weten dat 't kan. Vergelijk het met het vogeltje dat leert vliegen, eerst lijkt het nestje knus maar algauw wordt het te klein. Het vogeltje kan hier niet blijven resideren, want dan zou 't nestje uiteindelijk zijn hoogsteigen gevangenis zijn, een gevangenis gecreŽerd door niets anders dan de geest die niet gelooft dat 't daadwerkelijk vliegen kan. Oooh wat is het hoog hier in de takken van deze veilige boom, maar naar beneden klimmen kan 't vogeltje niet anders was het eender een eekhoorntje of een kat. De lucht is zo uitnodigend blauw en vol beweging, 't vogeltjes grootste wens is om hier gracieus doorheen te vliegen.

Maar is het niet teveel gevraagd? Is het geen hoogmoed om te denken dat het vliegen kan? Ach waar komt dat verlangen toch vandaan, 't verlangen om te vliegen in die mooie wijde lucht? Hoe meer 't vogeltje angst en twijfel kent, hoe moeilijker 't dat nestje achter zich zal kunnen laten. Het zal benauwd blijven wachten tot de waarheid van 't zielsverlangen overheerst, tot 't weet dat het alles of niets is want de wereld lonkt steeds meer. Wanneer het vogeltje eindelijk niet anders kan, wanneer het vertrouwensvol de vleugeljes spreidt, dan merkt het in de grootste blijheid dat het verlangen werkelijkheid werd. Zachtjes volgt het nu de trillingen die 't zullen leiden tijdens dit grote avontuur, gemoedig geeft ons vogeltje zich over aan wat fijn voelt in 't diepst van 't hart. Zo ook heeft de mens hogere gevoelens, gevoelens die fijn aanvoelen, oprecht en puur. Wat denk je dat er zal gebeuren wanneer je met dit fijnste gevoel verkiest te resoneren, wanneer de hogere trilling de weg wijzen kan? Zou dan het hart niet steeds meer open komen te staan? Zou de blijheid voor het leven niet beginnen overheersen? Wanneer 't goed gevoel steeds meer goed gevoel creŽert, wanneer dat wat zwaar aanvoelt nog meer zwaars aantrekt, waarom dan niet openstaan voor de wonderlijke mogelijkheden die ongetwijfeld tot je komen bij begrip van deze les. Roep me aan om je te leiden, te inspireren en te motiveren, mijn liefde toont de nieuwe kansen die op elk moment aanwezig zijn. Ik steun je en daag je graag uit, ik ben de leraar op je pad, Aladiah is mijn naam.

Affirmaties

~~~~~~~

* Ik geef me over aan de zachte fijnheid van elk moment

* Steeds opnieuw verkies ik die liefde in me te voelen

* Twijfel en angst maken plaats voor vertrouwen en kracht

* Al dansend door 't leven creŽer ik zo nieuwe mogelijkheden

Gebed

~~~~

Ik dank je

Aladiah

dat jij me

nieuwe kansen

schenkt

nieuwe kansen

die resoneren

met 't diepste

verlangen

van 't hart

ik laat geen

angst me meer

verzwaren

daar ik nu in

de liefde ben

de liefde die

me toont

wat me blij

maakt en

wat niet

in vredige

liefdevolheid

verhoog ik

zo mijn

trilling

ik leer

vertrouwen

in mijn kracht

die me naar de

toekomst leidt

steeds heb ik

de keuze

in hoeveel

liefde ik

situaties bekijk

door deze

liefde leer ik

dat alles

telkens eerst

in mezelf begint.

Amen

Michy 8/5

Deze engel uit het rijk der cherubijnen is de 10de in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 6 tot en met 10 mei. Uiteraard kan zij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is haar invloed tijdens deze periode extra sterk.

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.