Engelen van de DierenriemEngel Cahetel: De kunst van de liefde

Geschreven door Michy   

 

Ik ben met je in Liefde, mijn aard is heel zacht. Ik toon je je wezen, in al je pracht. Ik bied je troost wanneer het moeilijk gaat, leg mijn hand op je schouder. Mijn luisterend oor brengt licht naar je hart. Ik breng je het comfort waar je zo naar smacht. Bij mij voel je je veilig, mijn Liefde vervult je. Ze leert je ook om iedereen om je heen te behandelen met het meeste geduld.

 

Bij mij leer je Liefde, vertrouwen en hoop. Ook dat er harmonie is omdat het zo hoort. De Liefde is alles, ze inspireert en heelt. We zijn allen broeders, zo luister naar elkaar. Ieder heeft zijn zeg, ieder zijn verhaal. Van allen kunnen we leren, dat is de moraal. Ik toon je de knusheid, de kunst van genieten. Ik toon je dat schilderen, schrijven en creëren onlosmakelijk met je verbonden zijn.

 

Je bent een bron van vreugde die je deelt met iedereen. Je bent wandelende Liefde en deelt die steeds meer. Weg zijn je zorgen, ze moeten niet zijn. Ik toon je de zachtheid die ook jouw leven kan kleuren. We denken niet dieper dan nodig, we voelen liever. We voelen de zachtheid die overheerst in het bestaan.

 

Mits onze connectie, in vertrouwen gepland, wordt rust onze basis. Deze rust is belangrijk, ze toont ons zoveel. ze leert ons genieten van de schoonheid om ons heen. Ze leert ons vertrouwen in het Goddelijk plan, ze brengt ons bescherming wanneer het even anders lijkt. De rust wordt de onze en is roze van kleur. Ze omgeeft ons in Liefde en stelt nooit teleur.

 

Roep me aan wanneer je het moeilijk hebt, ik ben er voor je. Ik toon dat de Liefde in het leven overheerst. Ik leer je te zingen, te dansen van blijheid. Ik leer je de kalmte in het oog van de storm. We zijn allen één, we zijn broeders in het spel. Wanneer in harmonie verdwijnen de zorgen als sneeuw voor de zon. Vertrouw op me en roep me in de duistere nacht, ik ben de engel die steeds op je wacht.

In Liefde, Cahetel.

 

 

Steen: Roze quartz

Kleur: Lichtroze

 

Affirmaties

~~~~~~~

* sereniteit omringt me

* Ik leer in Liefde

* Harmonie is mijn wezen

 

Gebed

~~~~

Dank je,

Cahetel

voor de rust

die je naar

me brengt.

Dank je,

voor de Liefde

die alom

aanwezig is.

Dank je,

dat je me leert

om in Liefde

naar mezelf

en mijn

medemens

te kunnen kijken

waardoor

zorgen en pijnen

verdwijnen

als sneeuw

voor de zon.

Dank je,

Cahetel

dat ik nu

jouw zachtheid

de mijne

mag maken.

Michy 18/01/2012

 

Deze engel regeert zodiakaal over ons bestaan van 26 tot en met 30 april. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk. xxx