Engel Haheuiah Channelling 24: Oude Angsten Overwinnen

Geschreven door Michy   

In liefde ben ik met je, in bescherming op elk moment, in het weten dat je veilig bent wanneer je hierin je vertrouwen stelt. Ik leer je dat al wat angstaanjagend is, steeds eerst in de eigen geest begint, in de geest die 't vertrouwen zoek is geraakt waardoor men eerder in paniek slaat. Paniek wordt ten alle tijden vooraf gegaan aan gedachten van onveiligheid, gedachten dat er iets met je zou kunnen gebeuren, waardoor je 't in je gevoelswereld zo creŽert. Gedachten trekken omstandigheden aan, omstandigheden die vervulling brengen van 't oorspronkelijk idee. Het is daarom dat ik je leer dat er absoluut niets is om angst voor te hebben indien je 't gevoel van angst niet in 't eigen denken toelaat. Wanneer angst vervangen wordt door een gevoel van zekerheid, door 't vertrouwen dat alles steeds in orde zal zijn, dan verandert dit de situaties om je heen, brengt hen een kalmte en sereniteit.

Weet dat angst steeds in 't eigen denken begint, in 't eigen denken en hoe jij naar je wereld kijkt. Alles wat zonder angst wordt bekeken brengt fijnere kansen naar je toe, fijnere kansen en veel meer mogelijkheden waardoor het leven zoveel zachter en ook boeiender wordt. Angst is een trilling die vele kansen ontneemt, die mogelijkheden blokkeert nog voor ze hun verwezenlijkingen hebben gekend. Angst is onnodig, hoeft er helemaal niet te zijn. Kom geef me je hand, ik haal je hier uit. Heel teder drapeer ik mijn beschermende cape over je schouders, een magische cape van licht en wervelende regenboogkleuren. Deze cape zal je beschermen tijdens eender welk moeilijk moment, neem hem aan in dankbaarheid, het is mijn liefdevolle geschenk aan jou. Weet dat je mijn cape steeds kan gebruiken, haar licht verdrijft de negativiteit, haar kleuren schenken je 't vertrouwen dat jij elke situatie de baas kan.

Dit zijn je lessen op weg naar meesterschap. Angst is een emotie die je beter achter je kan laten, net zoals woede ook niet de oplossing bevat. De weg ligt in de liefdevolle waarneming, in 't vertrouwensvolle weten dat niets jou gebeuren kan wat niet eerst in de diepste diepten van de gedachtenwereld haar oorsprong vond. Het is in de gedachtenwereld dat ik samen met jou het zaadje van vertrouwen wil planten, vertrouwen dat jij steeds veilig en volledig beschermd bent. Mijn cape zal de trilling der situaties verhogen, draag haar telkens wanneer je de nood hiertoe voelt. Laat haar beschermende werking je een behaaglijk gevoel van veiligheid schenken waardoor ook 't vertrouwen steeds groter wordt. Roep me aan wanneer je mijn hulp gebruiken kan, zachtjes leid ik je bij de hand. In liefde leer ik je de kunst van 't volle vertrouwen, Haheuiah is mijn naam.

Affirmaties

~~~~~~~

* Door vertrouwen te voelen overwin ik mijn angsten

* Ik weet dat ik op elk moment veilig ben

* Mijn magische cape van licht helpt me overal

* Hoe veiliger ik me voel hoe makkelijker alles wordt

Gebed

~~~~

Ik dank je

Haheuiah

dat jij me

leert wat

veilig zijn is

jij schenkt me

het vertrouwen

dat al mijn

angsten

overwint

zo leer ik

dat ik veilig

ben wanneer

ik me veilig

durf te voelen

stapje per

stapje leer ik

steeds meer

nu ik angsten

achterlaat

mijn magische

cape biedt me

bescherming

waardoor ik

nu veilig ben

ik dank je

Hahauiah

dat jij me de

gave van 't pure

vertrouwen leert.

Deze engel uit het rijk der tronen is de 24ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 17 tot en met 22 juli. Uiteraard kan zij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is haar invloed tijdens deze periode extra sterk.

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.