Engel Mebahel Channeling 14: Trouw Aan Jezelf

Geschreven door Michy   

In liefde ben ik met je, in de vrijheid van elk moment, in de vrede die je uitstraalt wanneer jij gelukkig bent. De mooiste situaties komen tot je wanneer je vol vertrouwen 't geluk in eigen hand neemt en zo je hoogste wensen werkelijkheid maakt. Vele mogelijkheden worden je geschonken, maar sla je er ook acht op? Of blijf je steeds doen wat er door anderen van je wordt verwacht en sla je je eigen wensen en dromen daardoor in de wind? Eenieder is een vrije wil geschonken om te kiezen en te wensen, om 't geluk steeds te kunnen volgen, om verlangens waar te maken. Er is niets fout met het streven naar het hoogste in jezelf, met tijd te nemen voor hetgeen je zo graag doet en het ontdekken van je hoogsteigen talentenrepertoire. Er is niets fout met genieten van het leven en het beste uit jezelf halen. Ook genieten kan in liefdevolheid, daardoor sluit je niemand anders uit, eenieder houdt van blije mensen want hun nabijheid warmt menig hart. Waarom verkiest men om eerder een slachtoffer te zijn, een zwart schaap of een schuldenaar? Waarom verkiest men zulk een rol wanneer het eveneens heel fijn kan zijn? Waarom niet het beste van jezelf geven in vreugde, vrede en harmonie op elk moment, waarom je individualiteit geen vrij spel geven terwijl 't net zo is dat je het beste uit jezelf naar boven halen kan?

Ik ben hier om jou te leren dat trouw aan jezelf het allerbelangrijkste is, trouw aan de inspiraties die je verder zullen leiden, trouw aan de stem van 't hart die heel goed weet wat ze wil. Zoveel mensen twijfelen om hun hartstochtelijk over te geven aan dat wat ze het liefste zouden doen, om hun dromen waar te maken, want ze zijn bang dat ze wel eens iets fout zouden kunnen doen. Dus blijven ze handelen zoals van hen wordt verwacht, hun eigen wensen en dromen zijn niet zo belangrijk voor hen. Nochthans zijn het net de wensen en dromen die tonen hoe 't anders kan, die de mogelijkheid schenken tot transformatie van 't bestaan. Het is heel belangrijk ook naar 't eigen hart te durven luisteren, om eens dieper te graven naar wat het is waar je daadwerkelijk van houdt, om stapje per stapje je kansen te durven wagen waardoor de schoonheid des levens ook jouw betoveren kan. Diep vanbinnen in jou huizen vele gaven en talenten, ben je je hier ook van bewust en gebruik je ze in dankbaarheid? Is het je al opgevallen dat de mens 't gelukkigst is wanneer gaven en talenten worden benut, wanneer men zich bezig houdt met datgene waar men van houdt? En toch blijven velen excuses maken dat er geen tijd of geld hiervoor voorhanden is, dat men zich moet wijden aan 't minder fijne omdat men geen andere mogelijkheid ziet.

Nochtans wil ik je bewust maken dat elke mogelijkheid je is geschonken, dat je je hartsverlangens kan vervullen indien je hier je focus op richt. Wanneer je gelooft dat 't je zal lukken, waneer je trouw blijft aan 't hoogste in jezelf, dan worden mogelijkheden je steeds geschonken want dat is wat het Universum doet. Voor elke stap die jij zet in de richting van je dromen, zet het Universum er tien voor je. In het begin valt dit misschien moeilijk te geloven, maar wees je bewust en probeer het eens, alle kansen worden je geschonken om je mooiste werkelijkheid te creŽren. Niets, maar dan ook niets houdt je ooit tegen behalve de zwaarte die je zelf door ongeloof creŽert. Ongeloof in 't eigen vermogen om je dromen te realiseren, ongeloof in 't benutten van de kracht die 't ervaren van je eigen talenten je brengen zal. Degene die de fluistering van 't eigen hart horen wil en daar ook echt zijn werk van maakt, die kent geen onderdangheid en ook geen tiranie, die gebruikt de vrijheid van de wil voor 't geluk van iedereen. Wat zijn jouw gaven en talenten? Wat is het dat jouw hart een toon hoger doet slaan? Ben je trouw aan deze innerlijke schatten of vind je telkens weer een ander excuus? Waarom zouden jouw talenten de wereld niet blijer kunnen maken? Waarom zou ook jij niet je persoonlijke gaven meer willen benutten? Roep me aan wanneer je de roep van je hart in het volste vertrouwen wil leren volgen, zachtjes neem ik nu je hand. In liefde ben ik steeds met je, Mebahel is mijn naam.

Affirmaties

~~~~~~~

* Er huist een grote kracht in mijn gaven en talenten

* Een kracht die de wereld een fijnere plaats maken kan

* Ik leer nu te luisteren naar de hoogste roep van mijn hart

* Vol vertrouwen ervaar ik zo de goddelijke steun die ik krijg

Gebed

~~~~

Ik dank je

lieve Mebahel

dat jij me de

gave der

vertrouwen

schenkt

het vertrouwen

om mijn fijnste

werkelijkheid

te creŽren

door het volgen

van mijn hart

ik word me

bewust van

mijn gaven

en talenten

en benut ze

optimaal

hoe meer ik

me hiermee

bezig houd

hoe meer steun

het Universum

me schenkt

hierdoor leer ik

dat ik steeds

geleid word

wanneer mijn

hart ervoor

open staat

mijn wereld is

wonderlijk

en heel fijn

omdat ik

steeds mezelf

mag zijn.

Amen

Michy 27/5

Deze engel uit het rijk der cherubijnen is de 14de in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 26 tot en met 31 mei. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden