Engelen van de DierenriemEngel Reiyel Channeling 29: Je scheppende Kracht

Geschreven door Michy   

 

 

In liefde ben ik met je, in de betekenis van elk moment, in de dromen die jij geweven hebt en hoe je ze verwerkelijken kan. Diep in jou heb jij de kracht om je mooiste wensen te verwerkelijken, om te geloven in jezelf en hoe jij je mooiste realiteit creëren kan. De enige boosdoener in 't spel kan enkel je eigen onvertrouwen zijn, de angsten en de twijfels waardoor je jezelf voorhoudt dat 't mislukken kan. Moesten deze angsten en twijfels er niet zijn, wat zou je dan nog kunnen tegenhouden? Het zijn slechts lagere gedachtesferen die jou weghouden van je doel. Waarom zou je ze nog langer onderhouden? Waarom eens niet een nieuwe werkwijze uitproberen? Waarom eens niet 't geloof hanteren dat het je absoluut lukken zal, net omdat het je hartewens is? Er valt ook helemaal niets te verliezen omdat er niets belangrijkers bestaat dan je scheppende kracht ten goede te benutten, om zo jezelf beter te leren kennen en je bewuster te worden van de stappen op je pad. Geloof in jezelf leidt tot zelfvertrouwen, geloof dat ook in jou de magie tot verwerkelijking huist.

 

Durf je geest eens te vullen met je mooiste idealen, idealen die jou tonen wie jij werkelijk bent. Elke mens is geboren met dromen die hij wil verwezenlijken, alsook met een flinke dosis hoop die ze waarmaken kan. Waarom zou je dus twijfelen aan jezelf terwijl je zulke grote gave de jouwe noemen kan? Soms vergt het moed om te geloven dat je 't kan, maar moed is een krachtig instrument dus 't is goed om hier gebruik van te maken. Elke mens heeft in zich elke gave die hij nodig heeft en hoe dieper men delft, hoe meer gaven men vindt. Het hopeloze denken heeft nog niemand vooruit geholpen, doch de wil om wensen te verwerkelijken heeft reeds menigeen gemotiveerd. Uit die motivatie ontstaat de kracht om net dat stapje verder te gaan, hieruit ontstaat ook de kracht om te durven geloven in jezelf. Ook 't zetten van stapjes is een kunst die 't aanleren waard is, als je jezelf een discipline aan wil leren, laat het dan liefst deze zijn. Elke dag een stapje naar de verwerkelijking van je ideaal brengt je daar moeiteloos terwijl je zonder het zetten van de stapjes nergens zal staan.

 

De stapjes hoeven heus niet groot te zijn, je hoeft niet meer te doen dan datgene wat op elk gegeven moment in je macht ligt. Niet meer en niet minder, zo kom je er wel, wanneer je in elk stapje dat je neemt de kracht van 't vertrouwen stelt. Al doende zal je merken dat het Universum haar poorten opent, dat je geholpen wordt door de krachten der engelen en hun hemelse symfonie. Niets wordt ooit nog moeilijk wanneer je angsten laat varen, wanneer je weet dat je 't kan want zo zal het zijn. Roep me aan wanneer je mijn hulp wil om je liefste wensen waar te maken, ik toon je de weg naar 't geloof in jezelf. Ik help je om die oude angstjes en twijfels te elimineren, want al wat ze doen is je blokkeren op 't pad. Geloof dat je 't kan om in vertrouwen te leven, om je 't mooie voor te stellen en hier ook naar te streven. Steeds ben ik met je om je deze lessen te leren, om moedig het pad van ware krijger te betreden. In liefde ben ik met je, Reiyel is mijn naam.

 

 

Affirmaties

~~~~~~~

* Vol vertrouwen laat ik angstjes achter me

* Ook twijfel heeft geen nut meer in mijn bestaan

* Vol moed bouw ik nu aan mijn mooiste idealen

* Stapje per stapje bereik ik zo mijn doel

 

Gebed

~~~~

Ik dank je

Reiyel

voor de

steun die

ik van jou

ontvangen mag

 

de steun

die me toont

dat angst

en twijfel

echt niet

nodig is

 

ik ontvang

nu vertrouwen

in de plaats

het vertrouwen

dat ik doelen

bereiken kan

 

elke dag

zet ik een

stapje

elke dag

opnieuw

een stap

 

het zetten

van deze

stapjes leidt

me steeds

naar mijn

doel

 

het is

al doende

dat ik de

kunst der

verwerkelijking

leren kan.

Amen

Michy 13/08

 

Deze engel uit het rijk der heerschappijen is de 29ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 13 tot en met 17 augustus. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.

 

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

 

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.