Engelen van de DierenriemEngel Yehuiah Channeling 33: De weerstand verbreken

Geschreven door Michy   

 

 

In liefde ben ik met je, in 't vertrouwen dat de stappen die je zet steeds hun goddelijke verwerkelijking kennen zullen, in de blijheid van het leven als gevolg van nieuwe poorten die voor je opengaan. Elke inspiratie je geschonken vraagt om stappen tot verwerkelijking van 't idee op 't aardse vlak, stappen die je verder zullen leiden daar elke stap door inspiratie verwekt de weg zal wijzen naar verwezenlijking van 't doel. Wanneer de inspiratie is geschonken die leidt tot zicht op 't einddoel dat je wil bereiken, dan zal elke stap een richtingwijzer wezen die je toont hoe best verder te gaan. Voor elke stap die jij in enthousiasme zet schenkt 't Universum er tien voor jou, het is slechts in de zelfopgelegde beperking der mogelijkheden dat weerstand een onzichtbare muur opbouwt. Deze muur wordt opgebouwd door ongeloof en twijfel aan jezelf, elke inspiratie is als een zaadje dat heel graag aan 't ontkiemen gaat.

 

Elk zaadje heeft in zich de mogelijkheid om een veelheid aan mooie vruchten te dragen. Doch wordt 't zaadje niet liefdevol in d' aarde geplant dan zal 't potentieel hiervan verloren gaan. Zo ook is het met je inspiraties wanneer die niet worden gevolgd door de stappen die je neemt. De stappen zijn als de kostbare meststof die verdere groei zo mogelijk maakt. Wanneer men nalaat de magische stappen te ondernemen bouwt weerstand op met elke twijfel die hier tussen komt. Hoe meer weerstand, hoe moeilijker 't lijkt om er toch nog aan te beginnen, doch zelfs dan is 't nog steeds het welgezinde zetten der stappen dat de weerstand weer verbreken zal. Ik ben hier om je te leren hoe belangrijk inspiraties en 't vertrouwensvolle zetten van je persoonlijke stappen zijn tot 't creëren van je mooiste werkelijkheid. Het zijn de bouwstenen nodig om je mooiste doelen te verwezenlijken, het zijn de subtiele krachten van 't meest hemelse geschenk, 't meest hemelse geschenk dat 't ware mechanisme vormt van hoe jij je doelen verwezenlijken kan.

 

Vertrouwen in dit proces leidt tot kennis, kennis van de kracht die in en om jou heen aanwezig is, de kracht die leidt tot manifestatie voor hem die leeft met 't opengestelde hart. Laat vertrouwen in je inspiraties je leiden om in blijheid een eerste stapje te nemen, uit het eerste volgt een tweede daar elk stapje de weg naar 't volgende wijst. Vertrouw de eenvoud van dit proces, speel en experimenteer hiermee, pas het toe in de situaties je gegeven en laat je zo verwonderen over deze miraculeuze werkelijkheid. Lessen hoeven helemaal niet moeilijk te wezen, deze simpele benadering kan eens zo leerrijk zijn. Geef je eens over aan de eenvoud en merk zo zelf welk de resultaten zijn die je bereikt. Ik ben met je om je weerstand op te heffen, om je te leiden bij de stappen die je zet. In liefde ben ik met je, Yehuiah is mijn naam.

 

 

Affirmaties

~~~~~~~

* Aandachtig luister ik naar mijn inspiraties

* Ze tonen mij mijn gewenste werkelijkheid

* Stapje per stapje overstijg ik elke weerstand

* Zo wijst elk stapje dat ik zet me steeds de weg

 

Gebed

~~~~

Ik dank je

Yehuiah

dat jij me 't

geheim der

vruchtbare

inspiratie schenkt

 

jij toont me hoe

elk idee dat

ik koester haar

eigen stappen tot

verwekelijking

aan me toont

 

ik leer ook

dat uitstel van

mijn plannen

tot opbouw van

weerstand

leidt

 

hoe meer

ik mijn

inspiraties

volg hoe

makkelijker ik

stappen zet

 

ik leer dat ik

weerstand

steeds kan

overstijgen

door stapjes

die ik zet

 

stapje na stapje

bereik ik nu

makkelijk elk doel

waardoor mijn

vertrouwen steeds

groter wordt.

Amen

 

 

Deze engel uit het rijk der krachten is de 33ste in het koor van 72 engelen en regeert zodiakaal over ons bestaan van 3 tot en met 7 september. Uiteraard kan zij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is haar invloed tijdens deze periode extra sterk.

 

Steen die kan helpen om met deze engelenkrachten te werken: Celestijn of Seleniet.

Deze steen zal tijdens de hele cyclus hetzelfde blijven zodat hij opgeladen kan worden met elke engelenkracht.

 

 

Hoe met deze channeling werken?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.