Huis van de 72 Engelen

Beschermengel Seheiah: Het vuur der purificatie

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Beschermengel SEHEIAH, Genie numero 28 kan je een lang en gelukkig leven schenken omdat zij je intuÔtief laat weten wat je kan doen en wat niet. Dankzij haar heb je een goed onderscheidingsvermogen, ben je voorzichtig en denk je na voor je iets doet. Op deze manier beschermt zij je tegen ongelukken en rampen. Zij staat je toe om je te zuiveren en je te bevrijden van allerlei slechte gewoontes die je niet echt nodig hebt om gelukkig te zijn. SEHAIAH schenkt je steeds enorme genezende krachten. Je zult dan ook zelden of nooit ziek zijn. Je kunt van deze helende energieŽn gebruik maken om andere mensen te genezen en weer terug op het goede pad te brengen. SEHEIAH kan je helpen om alle negatieve gedachten, gevoelens en daden te transformeren tot positieve gedachten, gevoelens en daden. Zij schenkt je levensvreugde en kracht wanneer alles slecht lijkt te gaan, zij brengt je weer in beweging wanneer je geparalyseerd wordt door negativiteit.

Engel SEHEIAH brengt genezing door je weer hoop te schenken, de dingen in een ander licht te stellen waarna je weer vol goede moed en optimisme verder kunt. Haar liefdevolle licht zuivert je van angsten, boosheid, pessimisme en nog veel meer negatieve energieŽn die ervoor kunnen zorgen dat je je slecht voelt en eventueel ziek wordt.

Gelukkig is Beschermengel SEHAIAH steeds met je om je van al deze dingen te bevrijden zodat je niet onnodig hoeft te lijden. Zij is als een grote machtige dokteres! Dankzij haar kan ook jij een dokteres worden, als je dat wil! Je kunt je medemensen weer hoop schenken door hen te laten inzien dat positief en vernieuwend denken optimisme, vreugde en speelsheid brengt. Je kunt hen weer jong en levend maken en net dat steuntje in de rug geven dat ze nodig hebben om vooruit te gaan, te genezen en al het negatieve wat ze eventueel in het verleden hebben meegemaakt achter te laten. Je kunt licht schijnen op de prachtige toekomst die hen wacht wanneer ze transformeren en slechte gewoontes zoals drugs, ongezonde voeding en andere afhankelijkheden weer achter laten. Je kunt hen weer stimuleren door hen te wijzen op al het mooie dat het leven te bieden heeft. Het mooie geneest! Een zonsopgang, wat frisse lucht, gezonde en lichte voeding zoals fruit, groenten en scheuten kunnen wonderen doen! Het is de taak van SEHEIAH om harmonie en gezondheid te brengen. Je kunt haar bijstaan in deze taak door je op een juiste wijze te voeden, te vullen met fijne dingen, te lachen en te zingen terwijl je naar een leuk relaxerend muziekje luistert of een wandelingetje maakt, een positief boek leest of andere fijne dingen doet waar je van houdt.

Lees meer...
 

Beschermengel Reiyel en de ontdekking van ons pad

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Engel Reiyel brengt ons inspiraties die tot bevrijding leiden en opent zodoende nieuwe paden voor ons. Hij spoort ons aan om onze eigen weg te gaan en vol zelfvertrouwen de stappen te zetten die ons dit toestaan. Zodoende zorgt hij voor lots vervulling en staat hij ons toe om onze ware roeping te vinden. Reiyel is de Beschermegel van iedereen die geboren is tijdens de periode van 12 tot en met 17 augustus.

Engel der bevrijding

Reiyel leert ons om het nut van ons leven in te zien en toont ons dat de moeilijkheden op ons pad een grote persoonlijke ontwikkeling in zich dragen. Hij leert ons om elke situatie te bekijken als een opportuniteit om te groeien. Beschermengel Reiyel bevrijd ons van hindernissen en maakt de weg vrij voor het nieuwe. Hij leert ons om het avontuurlijke in het leven te zien en hier ook van te genieten. Samen met hem wordt het leven weer een spel en kunnen wij met veel vreugde aan de slag gaan. Hij brengt ons een veel humor en een prettige speelsheid die ons toestaat om alles leuker te maken.

De zelfzekerheid die bevrijd

Beschermengel Reiyel leert ons om voor ons eigen op te komen en grenzen te stellen. Hij staat ons toe om onze eigen meester te zijn en schenkt ons het geloof in onszelf wat dit mogelijk maakt. Van Hem kunnen wij leren om ons lot in de hand te houden door hier zelf vorm aan te geven.

De goddelijke overvloed die alom aanwezig is

Engel Reiyel maakt ons bewust dat alles wat wij nodig hebben er al is, dat alle mogelijkheden aanwezig zijn en dat het dus in grote mate van ons zelf afhangt hoe wij het spel des levens spelen. Doch hij maakt ons ook attent op de mensen die minder mogelijkheden hebben en spoort ons aan om hen te helpen met het creŽren van meer perspectief.

Boodschap van Engel Reiyel

Zie het leven als een hindernessenparcours en elk obstakel als een uitdaging om te groeien. Weet dat je van de moeilijkheden op je pad veel kunt leren en dat er genoeg aangename pauzes zullen zijn.

Het ontwikkelen van de juiste mindset

Beschermegel Reiyel leert ons om succesvol te zijn door ons een positieve instelling te schenken. Hij brengt ons in aanraking met de wet der aantrekkingskracht en maakt ons zodoende duidelijk dat wij datgene wat wij uitzenden weer terug zullen ontvangen (oftewel dat wij datgene wat wij uitstralen zullen aantrekken). Engel Reiyel maakt ons duidelijk dat wij wanneer we positief ingesteld zijn meer kans hebben om datgene wat wij verlangen aan te trekken.

Geschenken van Engel Reiyel

Hij schenkt ons een groot charisma en een sterke aantrekkingskracht. Hij kan ons bevrijden van twijfels, angsten en zorgen alsook van vijanden en andere moeilijkheden in het leven. Beschermegel Reiyel bevrijd ons van alles wat ons weerhoud om te groeien (zowel innerlijk als uiterlijk) en schenkt ons zodoende de mogelijkheid om ons steeds verder te ontwikkelen. Hij geeft ons een gevoel van eigenwaarde en staat ons toe om naar binnen te treden en contact te leggen met onze Engelen en Gidsen. Reiyel opent de deur van onze innerlijke tempel en leert ons om liefde te voelen voor iedereen op ons pad. Zodoende schenkt hij ons de mogelijkheid om vanbinnen steeds de nodige rust te vinden en van het leven een aangename reis te maken. Samen met Hem wordt het ons toegestaan om steeds een trede hoger te gaan en door middel van de engelenleer het goddelijke in onszelf te bereiken en om ons heen gade te slaan.

Leren handelen vanuit onze eigen vrije wil

Beschermegel Reiyel maakt ons bewust van onze vrije wil en leert ons om op eigen benen te staan. Samen met Hem kunnen wij het pad wat voor ons het beste is uitstippelen. Hij leert ons om onze eigen weg te volgen en ons pad nooit door een ander te laten bepalen. Engel Reiyel schenkt ons de drang naar vrijheid en het vermogen deze te behalen. Beschermengel Reiyel zorgt voor goddelijke inspiraties en kan ons door de moeilijkste situaties gidsen. Hij brengt ons succes en voorspoed en wanneer Hij het pad voor ons opent kunnen wij er van verzekerd zijn dat onze levensreis aangenaam zal zijn.

Mediteren in de natuur en de schoonheid van Moeder Aarde

Engel Reiyel leert ons om met de waarheid in contact te komen door het opzoeken van vrede en stilte. Hij spoort ons aan tot wandelen en mediteren in de Natuur en leert ons luisteren naar onze innerlijke stem. Zodoende brengt Hij ons dichter bij ons ware zelf. Reiyel openbaart ons de schoonheid der Natuur door onze ogen te openen voor Haar alom aanwezige overvloed. Hij brengt ons tot het besef van hoeveel Zij te geven heeft en hoe fijn dat het leven kan zijn als wij leren om goed met Haar om te gaan. Engel Reiyel brengt ons liefde voor de Natuur, voornamelijk voor Haar open landschappen en het gevoel van vrijheid wat deze met zich mee brengen. Hij spoort ons aan tot reizen en kan ons van de diepste dalen naar de hoogste toppen brengen wanneer wij het hem vragen.

Enthousiasme en overtuigingskracht

Beschermengel Reiyel leert ons om in onze eigen kracht te staan en met zelfvertrouwen door het leven te gaan. Het behouden van onze integriteit is belangrijk alsook het volgen van onze eigen waarheid en het verkondigen van de levensvisie die ons aanspreekt. Engel Reiyel staat ons toe om voor onze overtuigingen op te komen en onze boodschap met veel enthousiasme te brengen. Hij leert ons om steeds trouw te blijven aan de levenswijze die wij verkiezen en verder te werken aan het verwezenlijken van onze meest verheven idealen. Samen met Hem kunnen wij ons van alles bevrijden wat ons er van weerhoud om onze vleugels te spreiden en het grote avontuur des levens aan te gaan.

De bevrijding die doet groeien

Beschermengel Reiyel bevrijd het goddelijke in ons zelf door het vlammetje wat in ons brand aan te wakkeren. Hij zorgt ervoor dat het zaad van al het goede wat in ons besloten ligt aan het licht komt en doet dit zodoende groeien. Hij verlost ons van datgene wat schadelijk is door ons hier bewust van te maken en brengt ons zodoende de mogelijkheid om ons op de juiste wijze verder te ontwikkelen.

Goede raad van Beschermengel Reiyel

Het goede groeit in jezelf door middel van je eigen licht. Net zoals de Zon levenskracht schenkt aan alles wat groeit op aarde schenk jij levenskracht aan alles wat er in je om gaat en doet dit zodoende groeien. Je kunt het goede cultiveren door er aandacht aan te schenken. Zodoende kun je je potentieel tot bloem brengen en word je bewust van alle mogelijkheden die je hebt. Ga hiermee aan de slag met een motiverend doel voor ogen en ontwikkel het nodige zelfvertrouwen zodat je een levend voorbeeld kunt zijn en het licht brengen door je overtuigingen te staven en je levensvisie waar te maken.

Maak van onverwachte ontmoetingen een aangename kennismaking en heb geen schrik om jezelf te zijn. Zie elke opdracht in het leven als iets leuk om te doen. Maak van geld verdienen een sport door van je werk een spel te maken. Deel je rijkdom met iedereen om je heen en weet dat het leven steeds zal zorgen voor de nodige middelen en de juiste omstandigheden. Vertrouw in God de Vader en in onze lieve Moeder Aarde en weet dat het geloof in jezelf ervoor kan zorgen dat je je mooiste dromen waar kunt maken. Wees dankbaar voor elke stap die je zet naar je doel en geniet van de wandeling. Maak van het leven een boeiende reis en geniet van de schoonheid die je omringt en de vreugde die vanuit je hart omhoog borrelt als een fontein wanneer je haar aanschouwd. Wees dankbaar voor het leven en de vele zegeningen die Zij brengt en voor je het weet zul je altijd omringt worden door dingen die je persoonlijke ontwikkeling ten goede komen, en zul je hierdoor ook iets voor degenen die je vergezellen kunnen betekenen. Wees een bron van inspiratie voor eenieder die je ontmoet en verdeel het licht van de Heer door zijn wijsheid hier op Aarde te brengen en te schenken aan je medemens. Bouw mee aan Zijn rijk door op te komen voor de natuur en mee te werken aan een plan waarin wij in harmonie te samen met Haar kunnen leven. Leer om rekening te houden met alle schepselen die deze wereld bevolken en weet dat er enkel vrede kan zijn wanneer een algemene harmonie bereikt word. Deze harmonie begint in jezelf en wanneer je het mij vraagt kan ik je helpen met het ontwikkelen hiervan. Mijn naam is Reiyel en ik ben de Engel die je de Engelenleer schenkt als een brug naar het land van je dromen wat je zo graag tot leven zou zien komen. Weet dat dit land reeds leeft en dat bewustzijn hiervan datgene tot bloei kan brengen wat je zo graag zou zien. Leer om om je heen te kijken naar datgene wat reeds aanwezig is. Stoor je je aan het landschap waarin je vertoeft, doe hier dan iets aan of verhuis naar een plaats die beter voor je voelt.

Reisadvies van Engel Reiyel

Heb geen schrik om het verleden achter je te laten en weet dat de toekomst je toelacht en aanspoort om hier en nu gelukkig te zijn en erin te vertrouwen dat je positieve instelling voor vele aangename gebeurtenissen zal zorgen. Weet dat ik je bijsta op ieder moment en dat je me steeds om de nodige overtuigingskracht kunt vragen wanneer je hier nood aan hebt. Weet dat ik een bron ben van inspiratie, dat ik hoop schenk en motiveer en je steeds aan zal sporen tot het juiste. Weet dat ik de representant van de waarheid in jezelf ben en je steeds zal ondersteunen door je mijn wijsheid te schenken en je te leiden met liefde en zorgzaamheid. Heb je last van twijfels of angsten leg ze dan in mijn handen en weet dat ik steeds al het mogelijke zal doen om je bij te staan met het overwinnen van moeilijkheden in je leven. Voel je je behekst of op een andere manier gemanipuleerd van buitenaf roep me dan aan om je te bevrijden van al het gene wat je vanuit je omgeving opgedrongen word en je te leiden naar de bron van wijsheid in je hart (die je kan verlossen van alles wat je nog aan banden legt). Geloof in jezelf en heb er vertrouwen in dat je alles kan waartoe je je geroepen voelt. Een goede aanpak en een gestage vooruitgang doet wonderen. Het ware succes word bereikt door er hier en nu van te genieten en je rijkdom te delen met iedereen. Word als een bron van welvaart voor eenieder die je ontmoet en weet dat ieder ander dat ook voor jouw is. Dat elke ontmoeting gewenst is en het resultaat van een droom die uitkomt. Dat je dromen liefdevol mogen zijn en hun uitkomst een avontuur wat je hart vult met vreugde.

Met Engelen communiceren en het ontwikkelen van onze liefde voor God en Moeder Natuur

Beschermegel Reiyel staat ons toe om de waarheid van boven hier beneden te brengen. Hij leert ons om onze meest verheven gedachten te uiten en waar te maken. Engel Reiyel geeft ons de mogelijkheid om ook met andere Engelen te communiceren en leert ons dat Zij allen ťťn zijn. Zodoende kan hij ons in contact brengen met al de Engelen die in ons zelf huizen en zullen wij deze op den duur ook buiten onszelf kunnen waarnemen. Hij leert ons om elke vriend op ons pad als een Engel te zien en elke handreiking als een knipoog van God. Samen met Hem groeit onze liefde voor de Heer en onze dankbaarheid voor Moeder Aarde. Beschermegel Reiyel staat in voor de natuur en spoort zijn beschermelingen aan om steeds voor Haar op te komen. Hij brengt ons tot het besef dat wij van Haar afhangen zoals een baby afhangt van zijn Moeder en toot ons op deze wijze hoe klein wij zijn. Doch hij brengt ons ook tot het besef van onze eigen grootsheid door ons te tonen hoe wij in harmonie met Haar te samen kunnen werken en zo bijdragen aan een aangename leefwereld voor ons allen. Hij brengt ons in contact met de Lieve Heer in ons zelf welke de Natuur graag ziet en spoort ons aan om Haar lief te hebben. Engel Reiyel leert ons om rekening te houden met de planten en de dieren en spoort ons aan tot het behouden en creŽren van natuurgebieden. Hij leert ons om met respect voor Moeder Aarde te leven en motiveert ons om het contact met de Lieve Heer in ons zelf aan te knopen.

Het behalen van onze doelen door het geloof in onze kunde

Beschermegel Reiyel is de Engel die ons bijstaat tijdens het uitvoeren van onze projecten. Samen met Hem kunnen wij onze doelen behalen. Dit geschied dankzij het kweken van zelfvertrouwen. Hij brengt ons het geloof in ons eigen wat ons toestaat om bergen te verplaatsen (indien wij dit wensen). Beschermegel Reiyel brengt ons motivatie en daadkracht. Hij leert ons om doelen te bereiken door elke dag een stapje te zetten naar het gewenste resultaat. Hij brengt ons vele levensverbeteringen door ons te leren luisteren naar ons zelf waarna wij onze eigen goede raad kunnen opvolgen en zodoende het juiste voorbeeld geven.

Beschermegel Reiyel werkt met de energie van het sterrenbeeld Leeuw en heerst over de voorlaatste vijf graden van dit teken. Hij brengt ons de krachten van Jupiter en de Zon en zorgt zodoende voor het ontwaken van ons volledige potentieel. Hij maakt ons bewust van de mogelijkheden die ons geboden worden en van datgene wat wij zelf te bieden hebben. Dankzij hem kunnen wij waarachtige verlossers worden en de mensheid bevrijden van alles wat een goede algemene ontwikkeling in de weg staat.

 

Beschermengel Omael, de Vermenigvuldiging van het Goede

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Beschermengel Omael, Genie numero 30 regeert zodiakaal over ons bestaan van 17 augustus tot en met 21 augustus. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk. Hij is de persoonlijke beschermengel van iedereen die geboren is tijdens deze periode, natuurlijk kunnen wij allen de Engelenessenties van Omael in onszelf ontwikkelen maar de personen die geboren zijn onder zijn sterren hebben deze essenties van nature al in zichzelf en voor hen is het werken met deze Engel dan ook gemakkelijker.

De graties die Engel Omael ons kan schenken zijn een geschenk van de goddelijke voorzienigheid en zijn welgezindheid is zo groot en liefdevol dat wij hem allen als Beschermengel kunnen beschouwen en van zijn diensten gebruik kunnen maken. Dat de Engelenessentie van Omael jullie allen mogen vullen zodat ook jullie al het mooie en het liefdevolle kunnen laten groeien en bloeien en het leven tot een vreugdevol gebeuren maken waar iedereen van kan genieten.

De kwaliteiten die je met Engel Omael kan ontwikkelen zijn:

Vermeerdering, vermenigvuldiging van datgene waar je je liefdevolle intentie op richt

Talent voor goede planning met succesvolle resultaten gevolgd door grote expansie

Geduld alsook verantwoordelijkheidsgevoel

Instandhouding en verbetering van gezondheid, zowel voor jezelf als anderen om je heen

Vruchtbaarheid en tot geboorte brengen, dit zowel aangaande projecten als op menselijk vlak...

Het planten van vruchtbare zaadjes

Vreugde in het leven, genoegen voelen voor de schoonheid die het leven je biedt. Deze vreugde brengt een verhoogde gemoedstoestand waardoor je het leven makkelijk aan kan, waardoor het leven je inzicht in haar geheimen schenkt

Het positief beinvloeden van niet alleen mensen, maar ook dieren en planten waardoor grote vruchtbare groei het resultaat is.

Opnieuw contact vinden met je innerlijke kind, de speelsheid in jezelf die leidt tot de wijsheid van je hogere zelf

Problemen die Omael je kan helpen overkomen zijn:

Een gebrek aan succes eventueel gevolgd door aanhoudend verlies en/of geldgebrek

Een te grote gebondenheid aan het materiele waardoor het spirituele op de achtergrond komt te staan

Harteloosheid tegenover jezelf of anderen om je heen, disinteresse

De neiging om in een put te vallen door depressieve gedachten, ongeduld of achteloze handelingen

Onvruchtbare bodem waarin het moeilijk valt om mooie zaadjes te planten

Beschermengel Omael toont ons heel duidelijk dat alles wat we oogsten voortkomt uit de plantjes die we zaaien. Wanneer deze zaadjes vol hoop, liefde en vertrouwen geplant worden kunnen zij niet anders dan rijkelijke vruchten dragen. Je talenten liggen in het planten van deze wonderlijke zaadjes.

Dankzij Engel Omael kun je steeds optimistisch zijn en het beste van alles en iedereen om je heen verwachten. Hij heeft je een goede smaak gegeven en de kracht om te genieten van alles wat je doet. Deze kracht uit zich in de liefde die je voelt voor de mensen en de situaties om je heen, alsook voor de planten en de dieren. Omael toont je dat je kunt genieten van de simpele dingen in het leven, een wandelingetje maken in de natuur, tuinieren, spelletjes spelen, lachen en praten met vrienden. Hij laat je zien dat het leven heel leuk kan zijn en geeft je bovendien de kracht om ook op wat moeilijkere momenten je innerlijke vreugde terug op te laten borrelen door middel van grapjes of positieve aanmoedigingen.

Beschermengel Omael is als een bron van positieve ideeŽn waaruit je steeds kunt putten en zo alles om je heen weer sparkelend en levend maken. Omael helpt je om je hart te laten spreken, hij heeft je een vriendelijke en tolerante natuur geschonken zodat je een licht voor iedereen kunt zijn en al het goede kunt vermenigvuldigen door je delicate aanmoedigende manier van zijn. Hij heeft je een begripvolle intelligentie geschonken zodat jij je met liefde in iedereen kunt inleven, zodat jij je ten volle voor iedereen om je heen kunt geven. Samen brengen jullie vreugde en harmonie in het leven.

Engel Omael laat je zien hoe alle verschillende manieren van zijn bijdragen aan het kunstwerk des levens. Hij helpt je om te houden van alle verschillende culturen, hij helpt je om het mooie in iedereen te cultiveren. Hij toont je dat je van iedereen iets kunt leren. Omael is de overvloed die je steeds omringt, het geschenk dat alles en iedereen je aanbiedt wanneer je openstaat voor de voorspoed die de wereld en al haar wezens je wil schenken. Omael leert je om geduldig af te wachten tot het cadeau dat zich in elke situatie bevindt zich aan je geeft. Soms kan het lijken alsof hij je straft door middel van negatieve situaties, doch wanneer je er later naar terugkijkt zul je er achter komen dat elke situatie een geschenk, een positieve verandering in zich droeg.

Beschermengel Omael toont je dat elk zaadje dat met liefde wordt geplant en verzorgd je ter zijner tijd zijn vruchten schenkt. Hij schenkt je de gave om al het fijne te vermenigvuldigen. Hij laat je zien dat de tijd als een bank is waarop de rekening van al je acties staat. Deze rekening werkt net zoals onze rekeningen met interesten en wanneer je veel van de rekening afhaalt en in het negatieve gaat wordt het leven een hel. Doch wanneer je spaart en geduldig verder gaat met het goede te zaaien zal de rijkdom van deze goede daden zich vermenigvuldigen op je hemelse bankrekening. En de dag van de oogst zal je vol verbazing en dankbaarheid zijn.

Engel Omael kan je dus helpen met bankieren, rentenieren. Met Omael zijn een mooi huis, een prachtige tuin en vele andere materiŽle bezittingen je toegestaan. Met Omael zul je steeds in overvloed kunnen leven. Omael heeft je veel geluk gegeven, veel liefde en interesse in het leven. Dankzij hem hou je van kunst in al zijn vormen, dankzij hem kun je genieten van de schoonheid des levens. Samen met Omael kun je leren dat alle goede gedachten, gevoelens en daden het goede om je heen en in jezelf vermenigvuldigen. Omael schenkt je de engelen-essentie der vermenigvuldiging vandaar dat alle beroepen waarbij je deze essentie nodig hebt je ten zeerste zullen bevallen.

Dit kan uiteenlopen van groenten telen tot bankieren. Doch ook beroepen als dokter of zelfs chirurg zouden je kunnen plezieren aangezien de essentie die Omael je schenkt een levensbrengende essentie is. Vroedvrouw of gynaecologe zijn dus ook uitstekende keuzen. Omael brengt leven en verlengt leven, en alle beroepen, alle activiteiten die bijdragen aan de vermenigvuldiging en instandhouding van het leven zijn dus zeer geschikt voor je, alsook de beroepen die ervoor zorgen dat de nodige middelen om te leven aanwezig zijn. Het verdelen van geld en voeding bijvoorbeeld.

Beschermengel Omael zal je steeds bijstaan in alles wat je onderneemt en goede resultaten zullen dan ook niet achterwege blijven. Met Omael staan je vele overwinningen te wachten. Roem, eer en een goed gevulde bankrekening zijn dus dingen waarop je kunt rekenen. Doch Omael leert je ook dat de uiterlijke rijkdom slechts een vage weerspiegeling is van de innerlijke rijkdom die je kunt ervaren wanneer je werkelijk 1 wordt met zijn essentie. Dan zullen alle zorgen uit je leven verdwijnen, dan zal geen enkele aardse situatie nog afbraak kunnen doen aan je geluk, omdat je dan zult delen in de hemelse overvloed, de onvoorwaardelijke liefde, en het begrip dat alles precies is zoals het moet zijn. Dan zul je je leven van een afstandje kunnen bekijken alsof het een theater was, dan zul je beginnen met het verdelen van de rollen en zal iedereen je precies datgene brengen wat je nodig hebt. Je kunt dus een enorme kracht putten uit het organiseren van je levensomstandigheden. Je kunt vreugde en harmonie brengen in het leven van iedereen om je heen. De voldoening die je hieruit kunt halen zal zo overvloedig zijn dat je op een gegeven moment enkel nog aan de vermenigvuldiging van het goede om je heen zult werken.

Dan zal iedereen om je heen gelukkig worden en zullen ook zij jou gelukkig maken, dan zul je de logica achter al deze woorden begrijpen en er achter komen dat wat je zaait je in de vorm van zeer fijne en waardevolle omstandigheden weer word terug geschonken. Dan zal je leven worden meegevoerd op een stroom van goddelijke liefde. Dan zul je werken ten dienste van je medemens terwijl je geniet van de cruise naar je eindbestemming.

Deze eindbestemming kun je als een mooi kasteel omringd door boerderijen en prachtige tuinen en boomgaarden zien. Stallen met paarden, koeien en schapen, weiden met gras en zoete bloemen om hen te voeden. Beien en vogeltjes die je verwelkomen met gezoem en gezang. Huizen vol kunst en liefde, een oneindige schoonheid, een kunstwerk dat je omringt en in wiens armen je steeds vindt wat je verlangt. Dan zul je kunnen delen in de paradijselijke overvloed die ons allen te wachten staat wanneer wij ons hart laten spreken en op een intelligentie wijze werken aan deze tempel die in ons innerlijk huist.

Moeder Aarde is er om jou te voeden en zo kan ook jij iedereen om je heen voeden door je medemensen te laten delen in je fijne gevoelens, je waardevolle gedachten en bovenal de nuttige acties die je onderneemt. Je geluk hangt volledig van jezelf af alsook het einddoel wat ik hierboven beschreef zoals ik het zie. Doch weet dat het ook een tempel kan zijn waarin je omringd word door hogepriesteressen, een plek waar moeder aarde en haar vele kinderen vereerd worden. Of enkel een huisje op de hei waar je kunt genieten van je tuintje, je dieren en je familie. Het is allemaal even waardevol, doch hoe grootser hoe meer mensen er van mee kunnen genieten.

Beschermengel Omael helpt je dus om overvloed te creŽren, deze overvloed zal afhangen van de puurheid van je hart en van je wensen. Neem dus de tijd om al deze woorden in je innerlijk te laten rijpen en weet dat elk lichtje dat er in jezelf brandt ooit zijn licht zal schijnen op je werkelijkheid. Alles op zijn tijd in het ritme van de goddelijke voorzienigheid. Ook dit goddelijke ritme kan Omael je leren, vandaar dat ik je als laatste een esoterische interpretatie van de naam van God wil schenken. Deze naam laat je zien hoe je de goddelijke overvloed kunt verbouwen totdat het landschap ontstaat waar jij naar verlangt.

God heeft vele namen en ook de Engelennamen zijn elk een aspect van zijn wezen. Een van de namen die het meest werd gebruikt in de Bijbel is Jehova of Yave, deze Naam bestaat uit 4 Letters die elk een energie, een stadium representeren waarin de goddelijke overvloed zich ontwikkeld, waarna deze in onze aardse realiteit tot leven komt als de goddelijke voorzienigheid.

De eerste Letter is een J oftewel een Jod in het Hebreeuws. Deze Letter representeert de potentie, de intentie waaruit alles voortkomt. Het is het goddelijke zaad en wordt gerepresenteerd door de Vader en het element vuur. Het zijn de vurige ideeŽn die zich in onszelf ontwikkelen. De tweede letter is een H oftewel een Hť in het Hebreeuws. Deze Letter is als de Aarde waarin het zaad gepland wordt en wordt gerepresenteerd door de Moeder en het element water. Het zijn de gevoelens waarin de potentie zich wortelt. Wanneer je dus een idee hebt en de kracht om dit idee uit te voeren kun je dit idee voeden door middel van fijne en liefdevolle gevoelens. Je kunt terugdenken aan waardevolle momenten uit je verleden waar je vergelijkbare ideeŽn koesterde en daaruit de nodige vreugde putte, of je kunt je een nieuwe prachtige toekomst voorstellen en je laten meevoeren op de oceaan der imaginatie. De derde Letter is een V oftewel een Vav in het heilige alfabet, deze Letter staat in verband met de zoon en het element lucht. Het is het kind van de wilskracht en de liefde, in deze fase heeft het zaad wortel geschoten in je gevoelens en zich ontwikkeld tot een helder en bruikbaar idee. Nu kun je beginnen met de uitvoering ervan door middel van je intelligentie en het zetten van de nodige stappen op aarde. De vierde Letter is nogmaals een Hť, deze He staat in verband met de vruchten van de plant, het element aarde, de resultaten van het plan dat zich ontwikkelde als een zaadje in de buik van de moeder om na negen maanden tevoorschijn te komen in de vorm van een wonderbaarlijk geschenk. Dit wonderbaarlijk geschenk is het kind, het kunstwerk wat je wilde, het resultaat waar je zozeer naar verlangde, en het idee waar je zo hard aan gewerkt hebt. Dit kind zal op zijn toer weer nieuwe zaadjes planten en nieuwe vruchten dragen, en zo zal het goddelijke kunstwerk zich blijven vermenigvuldigen totdat iedereen de vruchten ervan kan oogsten en wij allen over de potentie zullen beschikken om ons eigen kunstwerk te creŽren.

Beschermengel Omael heeft je de gave geschonken om van je leven een kunstwerk te maken, dit kunstwerk heeft de tijd als bontgenoot en liefde en vertrouwen als voeding. Omael heeft je de nodige intelligentie geschonken om je plan volledig uit te werken en de kracht om het uit te voeren. Door middel van vele leerrijke situaties zal het goddelijke zaad in jezelf zich ontwikkelen waarna het te voorschijn zal schieten uit de duisternis en je in zult zien dat de winter reeds het zaad van de zomer in zich draagt en dat elke lente weer nieuwe kansen geeft. Ga mee met de stroom en geniet van alle jaargetijden, want alles is mooi wanneer men de schoonheid ervan weet te appreciŽren.

Ik wens je veel Licht en Liefde tijdens het bestuderen van deze teksten zodat de zaadjes die er in zitten wortel kunnen schieten in jezelf en je de vruchten ervan kunt oogsten in de vorm van je diepste hartenwensen.

Lieve groejes Fengo Jabamiah

 

Engel Lecabel en de oplossingsgerichte intelligentie

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Engel Lecabel brengt ons de oplossingsgerichte intelligentie die ons toestaat om de problemen die het leven ons voorschotelt op te lossen. Hij schenkt ons een heldere en creatieve geest en leert ons om deze in te zetten ten dienste van het algemeen goed. Beschermegel Lecabel brengt ons de leidinggevende krachten van Jupiter en de communicatieve vaardigheden van Mercurius en zorgt zodoende voor welvaart en voorspoed. Jupiter brengt door middel van Mercurius wetenschap en andere vormen van kennis en zorgt hierdoor voor begrip en mogelijkheden. Lecabel schenkt ons de krachten van het dierenriemteken Maagd en bezorgt ons zodoende oog voor detail en de moed om de dingen goed af te werken. Engel Lecabel leert ons om het kleine te eren en ons met veel liefde te weiden aan onze dagelijkse bezigheden. Dankzij hem komen wij er achter hoe vervullend het kan zijn om elke dag een stap te zetten naar ons doel en zodoende datgene wat we gepland hebben beetje bij beetje vorm te zien aannemen. De periode in het jaar die Lecabel regeert loopt van 22 tot 27 augustus tijdens deze periode wordt het ons toegestaan om zijn essentie tot ons te nemen waarna wij deze kunnen aanwenden wanneer het leven ons daarom vraagt. Beschermegel Lecabel vestigt zijn energieŽn ook in ons hart en onze ziel tijdens de volgende vijf dagen: 7 februari, 21 april, 4juli, 17 september en 29 november. De personen die geboren zijn tijdens ťťn van deze vijf dagen of in de eerder genoemde periode kunnen Lecabel als persoonlijke Beschermegel beschouwen. Lecabel is de voorlaatste Engel van het Engelenkoor der Heerschappijen onder leiding van Aartsengel Tzadkiel. Hij beheert de eerste vijf graden van Maagd en werkt dus voornamelijk met het element Aarde. Dit zorgt ervoor dat de oplossingsgerichte geest die hij ons schenk praktisch van aard is. Hij staat ons toe om pragmatisch te zijn en stimuleert het creatieve en het inventieve. Samen met Engel Lecabel kunnen wij werken aan nieuwe en fijne dingen. Wanneer wij onze geest openstellen en ons door Hem laten inspireren kan hij ons fijne creatieve ideeŽn brengen en ons zodoende vooruit helpen. En net als Hem kunnen wij onze medemens aanzetten tot het beste door mogelijkheden te bieden en oplossingen aan te reiken. Het organiseren van leuke bezigheden waaraan wij ons met vreugde weiden is ťťn van de dingen die wij samen met Engel Lecabel kunnen doen. Hij stimuleert ons om de leider in onszelf te vinden en haalt zodoende al onze leidinggevende capaciteiten naar boven. Samen met hem wordt het ons toegestaan om leiding te geven aan een grote groep mensen (indien wij dit wensen). We kunnen Beschermegel Lecabel als de ideale leidinggevende beschouwen en tegelijkertijd als onze allerbeste vriend.

Optimisme en de moed om problemen aan te pakken

De Beschermelingen van Engel Lecabel zijn optimistisch van aard en weten van aanpakken. Indien wij ergens een oplossing voor nodig hebben kunnen wij deze vaak bij hen vinden. Maar vooraleer wij hulp inroepen van een ander is het raadzaam om eerst bij onszelf ten rade te gaan daar Lecabel ons de oplossing aanreikt en wij allen de engelen essentie van Lecabel in ons dragen en dus kunnen zorgen voor de gewenste oplossingen. Beschermegel Lecabel brengt ons waardevolle inzichten die ons kunnen leiden naar die oplossingen en staat ons bij tijdens het uitvoeren hiervan.

Een goede samenwerking die zorgt voor beterschap

Engel Lecabel schenkt ons de gave om anderen te inspireren en aan te sporen tot een goede samenwerking. Lecabel is de Engel der samenwerkingskracht en dankzij Zijn motiverende aanwezigheid wordt het ons toegestaan om vele mooie dingen te verwezenlijken. Wanneer wij leren luisteren naar de goede raad die Hij brengt en wij aan de slag gaan met Zijn ideeŽn zullen wij er achter komen hoe lonend het kan zijn om ons te samen in te zetten voor het grotere goed. Lecabel is de Engel der goede initiatieven en wanneer wij inspiratie wensen op dat gebied kunnen wij ons tot hem wenden. Hij spoort ons ook aan om zelf initiatief te nemen door onze ideeŽn naar buiten te brengen en zodoende de eerste stappen te ondernemen naar datgene wat wij wensen.

Het begrip wat zorgt voor barmhartigheid

Beschermegel Lecabel brengt ons een groot begrip van hoe de wereld in elkaar zit en spoort ons aan om steeds met barmhartigheid te handelen. Hij brengt ons inzichten omtrent ons zelf en de wereld die ons toestaan met de nodige oplossingen te komen en zal ons steeds aansporen tot het beste voor iedereen. De kennis die hij ons brengt zorgt ervoor dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen en dat wij te samen met een duidelijk doel voor ogen de nodige stappen kunnen ondernemen. Hij schenkt ons een helderheid van geest die het mogelijk maakt om steeds met onderscheidingsvermogen te handelen. Hij leert ons om hier en nu aanwezig te zijn en zodoende ons bewustzijn te verruimen. Hij maakt ons aandachtig voor de noden van onze medemens en leert ons om hier steeds rekening mee te houden. Hij spoort ons aan om op te komen voor betere levensomstandigheden en zal ons steunen wanneer wij het opnemen voor onze medemens. Hij brengt ons gratie en schenkt ons clementie en net als hem kunnen wij onze medemensen een kans geven door ze lief te hebben en te vergeven.

Het uitvoeren van inventieve ideeŽn

Indien wij een project hebben kunnen wij dit samen met Engel Lecabel uit tekenen en verwoorden. Hij staat ons toe om ons plan naar buiten te brengen en zo voor investeerders (of een lening) en de juiste medewerkers te zorgen ( indien nodig ). Hij maakt ons bewust van alle middelen die wij nodig hebben en staat ons bij tijdens het verkrijgen hiervan. Hij brengt ons de nodige overtuigingskracht en schenkt ons veel goede moed. Samen met hem kunnen wij ons de kunst van het spreken eigen maken waarna wij onze ideeŽn kunnen brengen voor een groot publiek.

Het brengen van een ideaal wat zorgt voor samenhorigheid

Beschermegel Lecabel schenkt ons een visie die aanspreekt en leert ons om onze overtuigingen op een duidelijke wijze te verwoorden. Hij maakt ons geliefd door ons charisma te vergroten en onze ingesteldheid te verbeteren. Hij leert ons om vreugdevol te zijn en met humor op te treden. Engel Lecabel zorgt voor geÔnspireerde mensen die op hun beurt anderen kunnen inspireren. Het waarmaken van deze inspiraties is het grootste geschenk dat wij onszelf kunnen geven.

De oplossingsgerichte blik

Beschermegel Lecabel leert ons om onze blik steeds oplossingsgericht te laten zijn. Hij toont ons dat er voor alles een oplossing bestaat en doet ons deze aanschouwen. Hij brengt ons de nodige inspiraties en staat ons toe om stap voor stap onze doelen te behalen. Dankzij Hem worden onze meest waardevolle gedachten omgezet in wilskrachtige daden.

IdeeŽn die voor welvaart zorgen

Beschermegel Lecabel inspireert ons nuttige ideeŽn die ons toestaan onze persoonlijke situatie te verbeteren en liefde en voorspoed aan te trekken. Door deze ideeŽn te delen met onze medemens kunnen wij het licht van Engel Lecabel op de wereld brengen en zorgen voor meer welvaart. De oplossingsgerichte ingesteldheid die Lecabel schenkt zorgt voor veel geluk in het leven. Mensen geboren onder de sterren van Lecabel zien overal het goede van in. Zij focussen zich eerder op het positieve dan op het negatieve doch hebben ook een veel begrip en kunnen zeer empathisch zijn. Dat is dan ook de oorzaak dat zij zich gemotiveerd inzetten voor het brengen van oplossingen aan de mensheid. Beschermegel Lecabel en zijn beschermelingen schenken ons goede perspectieven door ons de opportuniteiten te tonen die alom aanwezig zijn. Zij openen onze ogen voor de wereld die ons omringt en leren ons om samen met haar te werken aan een betere leefgemeenschap. Beschermegel Lecabel leert ons het goede te cultiveren en wanneer wij met haar aan de slag gaan kunnen wij rekenen op een weldadige oogst. Beschermegel Lecabel leert ons om onze ideeŽn te zaaien en onze dromen te doen uitkomen. Hij doet ons inzien hoe krachtig onze gedachten kunnen zijn en hoe wij daar door middel van onze woorden uiting aan kunnen geven.

Vrijheid bieden door voor meer mogelijkheden te zorgen

Beschermegel Lecabel verbreed onze horizon door ons de vele kansen die het leven schenkt duidelijk te maken. Zodoende kunnen ook wij meer bewegingsruimte schenken aan onze medemens door bewustzijn te brengen van de oneindige mogelijkheden die het leven te bieden heeft. Alles is mogelijk wanneer wij de handen inťťn slaan en we beginnen met het verwezenlijken van onze meest verheven idealen. Engel Lecabel schenkt ons de kennis die dit mogelijk maakt en inspireert ons om zijn wijsheid te delen met onze broeders en zusters. Samen met Hem kunnen wij onze ideeŽn uitvoeren en onze visie vorm geven.

Geschenken van Engel Lecabel

Beschermegel Lecabel schenkt ons het begrip wat ons toestaat de juiste keuzes te maken.

Hij maakt alles duidelijk door ons het mankerende puzzel stukje te brengen.

Engel Lecabel toont ons het paradijselijke op de wereld en helpt ons om ons leven goed in te richten.

Hij brengt ons begrip omtrent de weten van de natuur en veel liefde voor de Aarde en al haar bewoners.

Beschermegel Lecabel spoort ons aan om het ecosysteem te bestuderen en ons te weiden aan geologie of een andere exacte wetenschap.

Engel Lecabel brengt de onderzoeker in ons naar boven en zorgt er zodoende voor dat onze oplossingsgerichte geest aan het werk schiet.

Het kleine doen groeien door middel van samenwerking

Beschermegel Lecabel laat ons zien hoe alles ineen zit. Hij spoort ons aan om een harmonieus geheel te vormen. Dankzij Hem worden wij er ons bewust van hoe waardevol we voor elkaar zijn en hoeveel we samen kunnen bereiken. De slogan eendracht maakt macht representeert de filosofie van Engel Lecabel. Hij toont ons dat wie samenwerkt sterker staat en meer gedaan krijgt. Hij brengt ons de gave om te zorgen voor een goede samenwerking en vele fijne resultaten. Hij motiveert ons om door te zetten ook wanneer het wat minder gaat, dit doet hij door ons weer goede moed te schenken en van alles iets leuks te maken. Van Hem kunnen wij leren hoe wij dit op onze beurt kunnen doen voor anderen. Lecabel doet ons inzien dat de beste werkleider ten dienste van zijn werkvolk staat en dat het aan hen is die leiding geven om er voor te zorgen dat er een goede moreel heerst en dat iedereen tevreden is.

Affirmaties

Ik ben een geboren leider.

Ik zorg voor goede relaties.

Ik ben creatief en oplossingsgerichtheid.

Ik breng mijn visie aan de wereld door te spreken en te schrijven.

Ik spoor aan tot een vruchtbare samenwerking die zorgt voor tevredenheid.

Dankjewel Engel Lecabel voor de leiding gevende krachten en de welvaart die zij brengen.

Besluit: de oplossingsgerichte intelligentie staat ons toe om de dingen beter te begrijpen en zodoende met oplossingen te komen.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 12