Huis van de 72 Engelen

Onze Beschermengelen en de Ontwaking van het Sterrenlicht

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Elke Beschermengel
is een Genie dat wij kunnen openbaren

De Beschermengelen bevinden zich in alles

waar we liefde en aandacht voor hebben.

Het zijn de Sterren die schijnen in alles en iedereen.

Onze Beschermengelen staan ten dienste van ons.

Het zijn de talenten die we meegekregen hebben in dit leven.

Lees meer...
 

Onze Beschermengelen en de Dierenriem

Geschreven door Fengo Jabamiah   

De 72 Engelen van de Kabbalah staan in direct verband met de astrologische krachten die op de aarde en al haar bewoners inwerken. Zij verspreiden onder het toezicht van de Aartsengelen de planetaire energieŽn naar daar waar ze thuis horen. Elke Aartsengel werkt met de energie van een bepaalde Planeet en heeft een koor van Engelen onder Zijn/Haar hoede die deze energie verdeeld. Deze Engelen zouden wij als natuurkrachten kunnen zien, het zijn de krachten die ervoor zorgen dat alles functioneert zoals het moet functioneren in dit universum, het zijn de krachten van de Dierenriem, de Zodiak die ons allen omringd en die in ons huist.

De Zodiak bestaat uit 360 graden de welke in de Astrologie verdeeld worden in 12 huizen en 12 dierenriemteken en 12 verschillende periodes in het jaar, deze periodes bedragen elk 30 graden, 12 keer 30 = 360 graden. Deze Twaalf huizen van 30 graden zijn op zich weer verdeeld in 3 decanen van elk 10 graden oftewel 36 decanen van 10 graden. Wanneer wij deze 36 decanen nogmaals verdelen komen wij terecht bij de 72 Engelen van de Kabbalah, elke Engel beschikt over 5 graden van de Zodiak, de welke worden gezien als hun huizen of havens. 5 keer 72 de 360 graden van de Zodiak.

Net zoals wij allen een Dierenriemteken hebben hebben wij allen een Beschermengel, wij kunnen te weten komen welke Engel onze Beschermengel is door de positie van de Zon in onze geboortehoroscoop, de graad waarop de Zon staat bepaald onze Beschermengel.

Engel Vehuiah, Genie numero ťťn is de Beschermengel van iedereen die geboren is tijdens de eerste vijf graden van het dierenriemteken Ram.

Engel Jeliel, Genie nummer twee is de Beschermengel van iedereen die geboren is van 5 tot 10 graden Ram. Engel Sitael is de beschermengel van iedereen die geboren is van 10 tot 15 graden Ram.

Wanneer wij zo verder de ronde gaan met de Engelen komen wij uiteindelijk bij het laatste Genie terecht. Dit Genie heet Mumiah en is de Beschermegel van degenen die hun Zon in de laatste vijf graden van vissen hebben staan.

Ben je benieuwd naar jou Genie volg dan op deze link en maak kennis met je drie Beschermengelen

 

Leer je Beschermengelen kennen en maak je wensen waar door liefdevolle acties met de Aartsengelen in je dagelijkse bestaan.

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Onze Beschermengelen alsook de Engelen en de Aartsengelen wensen dat wij allen slagen en doen niets liever dan ons helpen met onze levensmissie want wanneer het ons lukt om onze taak te verwezenlijken wil dit zeggen dat het hen gelukt is om ons op een correcte wijze bij te staan.†Wij werken allen te samen aan de realisatie van de goddelijke wil, de goddelijke droom, het goddelijke plan dat zich enkel kan realiseren wanneer wij allen te samen in harmonie met Wilskracht, Intelligentie en Liefde de juiste acties ondernemen.

Lees meer...
 

Wat zijn Engelen en Aartsengelen?

Geschreven door Fengo Jabamiah   

De Aartsengelen en de Engelen representeren de actieve krachten die werken ten dienste van het Al in Al: De energieŽn die werkzaam zijn in de materie. Wij zouden hen kunnen zien als de verschillende gezichten van God die in ons huizen en ons steeds omringen.

Zij representeren onze hemelse Vader en onze aardse Moeder, alsook het goddelijke Kind dat in ons allen huist en wanneer wij leren om stil te zijn en te luisteren naar de wijze raad die Zij ons steeds toefluisteren en wij aandachtig zijn voor de vele symbolische boodschappen waarmee Zij ons bombarderen door middel van onze dagelijkse levensomstandigheden zullen wij de boodschap van ons Hogere Zelf kunnen ontvangen en leren om in harmonie te werken met de Ster die in ons allen huist.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 12