Engelen van de DierenriemHuis van de 72 Engelen

De Engelen, Serafijnen Vehuiah en Jeliel

Geschreven door Fengo Jabamiah   

 


De Engelen Serafijnen Vehuiah en Jeliel zetten het werk der Engelen in gang.

 

De Engelen Serafijnen Vehuiah en Jeliel representeren de goddelijke wil en de goddelijke liefde, Zij zijn het 1ste en het 2de en zodoende ook het 3de: de hemelse intelligentie die ons toestaat om op een juiste wijze gebruik te maken van de Wilskracht en de Liefde, 2 deugden, 2 goddelijke eigenschappen die wij in de volgende tekstjes verder gaan bestuderen zodat wij ons zodoende kunnen verbinden met deze gaven.

 

Zodat wij ons kunnen verbinden met God en dankzij de inspiraties en de hemelse intelligentie die Hij als antwoord naar ons stuurt kunnen beginnen met op een intelligente en liefdevolle wijze gebruik te maken van deze schitterende goddelijke eigenschappen die Hij ons zo graag wil schenken door middel van Zijn liefdevolle Engelen, Serafijnen Vehuiah en Jeliel.

 


 

Lees meer...
 

Werken met de Engelen-Serafijnen Vehuiah en Jeliel

Geschreven door Fengo Jabamiah   

 

Mijn werk met de Engelen, Serafijnen VEHUIAH en YELIEL

 

Engel-Beschermengel Vehuiah is de representant van de goddelijke wil. Mijn eerste werk met Engel-Beschermengel VEHUIAH hield dan ook in dat ik er heb over nagedacht en gemediteerd wat de goddelijke wil is, de menselijke wil, het instinct en de hogere intelligentie. Vandaar ben ik verder gegaan en heb kennis gemaakt met Engel-Beschermengel Yeliel.

 

Samen met deze twee lieve Engelen, Serafijnen ben ik uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat gelukkig zijn het doel van iedereen is, alsook dat Alles en Iedereen God is en dat dus enkel een doel wat ons allen ten goede komt in overeenstemming kan zijn met de goddelijke wil.

 

Lees meer...
 

Aartsengel Metatron en de Kracht van Onze Dromen

Geschreven door Fengo Jabamiah   

 

Aartsengel Metatron is de Prins der Gezichten

en de Meester der Schone Namen

 

Aartsengel Metatron en de Engelen van het Engelenkoor der Serafijnen zorgen voor de connectie tussen het goddelijke en het menselijke. We kunnen Metatron en de Engelen Serafijnen om advies vragen als we te weten willen komen wat wij met ons leven willen doen.

 

Aartsengel Metatron en de 72 Engelen van de Kabbalah en de Levensboom schenken ons de kracht om te dromen en onze dromen waar te maken. Metatron is de Leider van de 72 Engelen van de Kabbalah en regeert vanuit Atziluth de eerste wereld van de Levensboom over alle andere werelden die volgen.

 

 

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 9