Huis van de 72 Engelen

Aartsengel Haniel Spreekt

Geschreven door Fengo Jabamiah   


Ik ben Aartsengel Haniel en werk met de krachten van Venus.

Ik zorg ervoor dat het leven verleidelijk en mooi is, ik trek je aandacht, richt je blik steeds op het mooiste, het beste. Hoe moeilijk het leven ook mag zijn met mij wordt alles weer fijn, aangezien ik je help om te genieten van datgene wat wel fijn is, datgene wat je wel plezier doet. Zo schenk ik je voorbeelden van het leven van je dromen wat zeker naar je toe zal komen wanneer je samen met mij kijkt naar de dingen die je bevallen, naar de dingen die je plezier doen en ze zo steeds groter maakt door er je aandacht op te richten.


Door er aan te werken, door mee te gaan met het fijne wat alom aanwezig is.


Heb geen angst of geen schaamte om te genieten van je leven, de cadeaus die aan jou worden geschonken staan tot de beschikking van eenieder die er in gelooft en zijn of haar visie bij durft te stellen tot het sublieme en verleidelijke beeld dat Venus ons voorhoud. Omarm de Venus in jezelf, wees blij en verspreid je geluk om je heen, straal het uit.


Wees gelukkig en toon zo het goede voorbeeld. Dat is het beste wat je kunt doen, genieten van het leven en de vele geschenken die het heeft te geven en zo aan je medemensen laten zien dat het leven geen strijd hoeft te zijn, dat er ook vele wonderbaarlijke en fijne dingen in het leven bestaan en dat wanneer wij ons daar op richten alles beter gaat.


Kijk en geniet van de vele mooie bloemen die zich ontsluieren in je leven, maak er het mooiste bloemstukje van en schenk dit aan je geliefden, als voorbeeld, als aanduiding dat het leven nog vele geschenken te bieden heeft. Als bewijs dat ware schoonheid zich nog steeds overal bevind en zich enkel wil openbaren om geliefd te worden.


Heb de schoonheid des levens dus lief, de bossen en de bergen, de zeeŽn, de heerlijkste vakanties en de mooiste lichamen. De materie is goddelijk en verleidelijk er is niets om je voor te schamen.


Geniet ervan en toon je broeders en zusters hoe je werkelijk kunt genieten van het leven en al het prachtige wat het heeft te geven.


Heb lief en geniet van de liefde die je steeds geschonken wordt.


Het is door van jezelf en van je leven te houden, door content en modest verder te gaan dat alles en iedereen van jou zal houden. Ontdek samen met mij de schoonheid in jezelf, laat haar licht stralen en samen zullen wij met dit licht het leven van alles en iedereen die je omringd mooier maken.


Ik ben Aartsengel Haniel, de Engelenkracht in jezelf die je toestaat om je steeds op het meest liefdevolle te richten en dit ook steeds om je heen te verspreiden.

 

Boodschap van Aartsengel Haniel

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Alles ontspringt uit liefdevolle gedachten, wat wil zeggen positieve gedachten gevoed met liefde. Beelden en inspiraties, voorstellingen die zich in het theater van je leven zullen afspelen wanneer je hen een kans schenkt.


Stel je dus de nodige personages voor en schenk ze het decor van hun dromen, zodat ze zich thuis voelen, zodat ze met liefde hun rol kunnen vervullen en bijdragen aan de meerwaarde van je leven.


Maak van je huis je mooiste decor, van je lichaam een heilige tempel. Laat je fantasie spelen en geniet van de aardse resultaten die deze fantastische voorstellingen met zich mee brengen.


Werk met liefde en geduld, een paleis wordt niet op 1 dag gebouwd, maar wanneer het bouwen je goed doet, zul je steeds gemotiveerd zijn en zal de tijd ophouden met bestaan daar je in het liefdevolle nu moment zult vertoeven.


Plaats elke steen met liefde, geniet van de puzzel des levens, het kunstwerk der creatie en voor je het weet zal je steeds door kunst omringd worden en zal de kunstenares in jezelf kunnen genieten van haar goed uitgevoerde werk. Dan zul je de nobelste gasten kunnen ontvangen en dineren met de Engelen.


De Engelen bieden je steeds hun hemelse spijzen en zo kan ook jij de heerlijkste spijzen berijden en aanbieden aan je medemensen. Een lekkere maaltijd, een zacht en warm bed om in te slapen en een spanend avontuur voor het slapengaan kunnen wonderen doen.


Echte rijkdom zit hem in de kleine dingen, in elke steen met liefde geplaatst.


Door middel van kleine liefdevolle acties bouw je mee aan een hemels paradijs op aarde, want elke actie hoe klein en pietluttig ze ook mag lijken draagt bij aan het grotere geheel.

Genieten van het leven

Het leven is gemaakt om van te genieten, wanneer het leven je in een hemelse vervoering brengt is dit een goed teken. Ga mee met deze vervoering, laat je meevoeren door de hemelse extase en ontdekt het erotisch sentiment wat alle fijne opwindende, avontuurlijke en aantrekkelijke dingen je kan geven, laat je door de vurige liefde de weg wijzen.


Laat deze liefde als een slang uit je diepste innerlijk naar boven komen.


Verenig je met het licht, bemin het goddelijke in al haar energie-vormen.


Ontdek de geliefde die in je huist en je alom aanwezig omringd.


Hou van de wereld in al haar energie-vormen en alle energie-vormen zullen van jouw houden en je steeds bijstaan en de nodige hulpmiddelen schenken om het leven voor iedereen aangenaam te maken.
Genieten van simpele en natuurlijke dingenMet Aartsengel Haniel kun je leren om te genieten van het leven.


Met Aartsengel Haniel kun je genieten van de kerstcadeautjes en het nieuwe jaar al is het buiten nog zo donker en koud.


Genieten van de romantische sfeer die je bij jezelf thuis kunt creŽren door kaarsjes aan te stekken, door licht en liefde in je huis te brengen. Door mooie bloemen en heerlijke geuren in je leven toe te laten, door lekker eten te berijden en te nuttigen. Door er samen met je geliefden steeds het beste, het liefdevolste van te maken.


Door samen met je geliefden steeds vol hoop en vertrouwen verder te werken aan de verspreiding der liefde in jezelf en alles en iedereen die je omringd.


Door je geliefden te omarmen, door hen lief te hebben en je aanwezigheid voor hen als een geschenk te maken en hun aanwezigheid als een geschenk te ervaren.


Alles is een geschenk van God aan zijn schepping en van de schepping aan God.


Alles is geven en ontvangen, met onvoorwaardelijke liefde, zonder eigen belangen.


Liefde is zoals de Zon, liefde straalt voor iedereen, liefde is geduldig en behulpzaam, liefde laat vrij en schijnt haar licht voor ons allen, over goeden en slechten, over armen en rijken. Liefde is zonder oordeel en schenkt zichzelf onvoorwaardelijk aan haar medemensen net zoals God zichzelf onvoorwaardelijk schenkt aan zijn schepping.


Maak alles dus gezellig en leuk want dat is de beste manier om God en zijn Engelen te eren.


Het zijn niet zozeer de cadeautjes die tellen doch de liefde waarmee ze geschonken worden, de intentie die erachter zit. Elke liefdevolle actie die je uitvoert om het leven van je medemensen en jezelf aangenamer te maken zal bijdragen aan het gelukkig zijn van jezelf en je medemensen.


Alle acties die gelukkig maken, die goed doen voelen, zullen het goede groter maken.


Door geluk te verdelen zullen wij uiteindelijk allemaal gelukkig worden.


Door je medemensen gelukkig te maken, goed te doen en lief te hebben zal je zelf steeds in dit geluk, in deze rijkdom kunnen vertoeven en door jezelf gelukkig te maken, door jezelf plezier te doen zul je dit plezier op jouw beurt aan je geliefden kunnen schenken.


 

Aartsengel Rafael en het Engelenkoor der Deugden

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Het Engelenkoor der Deugden, ook wel de Machten genoemd staat onder de leiding van de grote Aartsengel, Prins Rafael. Het is de missie van de Deugden om onze menselijke persoonlijkheid weer in contact te brengen met de goddelijke individualiteit, zij zorgen ervoor dat het goddelijke plan in ons bewustzijn nederdaalt en schenken ons de nodige wilskracht om de wensen van onze innerlijke koning te realiseren. Zij brengen ons in contact met het Christus kind in onszelf zodat wij net als Christus kunnen luisteren naar de stem van de Vader en Zijn wil kunnen realiseren op Aarde.

Het Engelenkoor der Deugden moedigt ons aan om de Godheid in onszelf te ontwikkelen en heer en meester te worden over onze gedachten, onze gevoelens en onze daden. De Deugden schenken ons de kans om harmonie en vrede te brengen in ons wezen en deze naar buiten te brengen door op een creatieve wijze onze liefde te materialiseren in de vorm van leuke en nuttige activiteiten die van het leven een kunstwerk maken, een goddelijk bouwwerk waar iedereen zijn plaats en zijn nut in heeft en waar wij allen met vreugde te samen aan kunnen werken.

Rafael en het Engelenkoor der Deugden schenken ons deze vreugde door middel van het licht van de Zon. Dit licht maakt ons wakker en geeft ons de nodige kracht en positiviteit om actie te ondernemen. Het is het licht van God dat op ons schijnt en ons doordringt met levenskracht zodat we kunnen groeien en bloeien en van ons leven genieten.

Aartsengel Rafael en het Engelenkoor der Machten (deugden)

regeert approximatief de periode van 14 oktober tot en met 22 november.

De dag dat hun energie het sterkst aanwezig is is Zondag.

Rafael en de Deugden helpen je om je echte identiteit te ontdekken en om innerlijk meesterschap te ontwikkelen zodat je met de goede raad van de Vader als een echt Koningskind over je leven kunt regeren. Rafael en de Deugden leren je om met eerbied om te gaan met jezelf en alle andere levensvormen, om je lichaam, je ziel en je geest op de juiste wijze te verzorgen zodat je in goede gezondheid kunt zijn en kunt stralen als een Zon en zo het leven van iedereen en alles in jezelf en om je heen kunt eren door je licht te schenken en alles steeds te verfijnen, steeds mooier en interessanter te maken.

Licht is aandacht en wanneer je aandacht hebt voor jezelf en alle andere levensvormen zul je de schoonheid in alles ontdekken en tot diepe zelfinzichten komen. Deze zelfinzichten kan Rafael door middel van je lieve Beschermengelen aan je schenken wanneer je trouw bent aan je innerlijke Zon, je innerlijk licht en je steeds de nodige moeite doet om te handelen in overeenstemming met deze innerlijke Ster.

Rafael en zijn Zonne Engelen (de Deugden) zijn de beheerders van ons bewustzijn, ons geweten, de gebieden van waaruit zij werken bevatten al onze ervaringen en de belangrijkste gift die zij ons schenken is het begrip dat wij dankzij al onze ervaringen hebben opgedaan. Het is dit begrip, dit licht aan ervaringen dat zij ons kunnen schenken vanuit ons diepste innerlijk vanuit ons ge-weten, vanuit ons bewustzijn, ons hart. Rafael en de deugden schenken ons de wijsheid door middel van de stem van onze ziel, ons eeuwige zelf. Rafael en zijn Engelen voeden ons bewustzijn, zij maken ons bewust van wie wij zijn, zij brengen ons in contact met ons geweten en helpen ons om ons te herinneren dat de ware wetenschap zich reeds in onszelf bevindt als een bron van goddelijke intelligentie die zich openbaart op de top van de berg aan ervaringen die wij hebben opgedaan.

 

Mijn Allerliefste Beschermengel Jabamiah en de Alchemie van de 72 Engelen van de Kabbalah

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Op deze pagina kunnen jullie een tekst lezen over mijn allerliefste Beschermengel Jabamiah. Deze Engel representeert mijn innerlijke krachten, de deugden en talenten waarmee ik jullie van dienste kan zijn.

Zij representeert het beste in mijzelf en het is mijn wens om de gouden liefde die Jabamiah schenkt met jullie allen te delen. Dat Haar licht niet enkel mezelf maar jullie allen mogen begeleiden. Dat haar licht mogen schijnen op al de waardevolle geschenken die het leven te bieden heeft.

Het is mijn wens om niet bij de pakken te blijven zitten maar ze open te doen en er iets mee te doen.

Dat het leven met vreugdevolle acties gevuld mogen zijn. Dat de goddelijke stroom der vooruitgang ons allen mee mogen nemen en ons leven vullen met liefde, overvloed en geluk.


Als eerste wil ik iedereen bedanken die dit leest en mezelf presenteren. Mijn naam is Fengo en ik ben al een tiental jaren bezig met het bestuderen van de 72 Engelen van de Kabbalah en het maken van Engelen Lezingen.

Wat is een Engelen Lezing ?


Een Engelen Lezing is lezing over je beschermengel die je een duidelijk beeld schenkt van je gaven en je kwaliteiten, alsook van wat je er mee kunt doen in je leven.

Vraag je je af welke gaven en talenten je hebt? Dan kan ik je met volle overtuiging antwoorden dat alle gaven tot je beschikking staan! Je kunt alles doen wat je wil!†Je kunt zijn wie je wil!†Je hebt de kracht, het geduld en het doorzettingsvermogen om je dromen, je wensen en je Goddelijke plan te beginnen, te belopen en tot een goed einde te brengen.


Al de krachten van de natuur, al de essenties der Engelen bevinden zich in jezelf en om je heen.†Je hebt alle mogelijkheden en de kracht, de gave om er iets nuttigs mee te doen.†Wanneer je in de LIEFDE bent en diep in jezelf kijkt zul je weten wat je doel is,†wat je weg is en wat je lotsbestemming is! Toch ga ik je enkele mogelijkheden aanbieden en je een korte verklaring geven die je zal doen begrijpen dat dit geen loze woorden zijn maar een gouden geschenk van God.

Mijn Beschermengel is JABAMIAH,†nr 70. Deze essentie, deze deugd, deze gave is de Alchemie, het is een innerlijke Alchemie die van ons pure en Goddelijke mensen zal maken.

Nu vraag je je natuurlijk af hoe ik aan deze informatie kom en wat deze geboorte Engelen precies zijn. Welnu, deze Engelen staan in direct verband met met de Zodiak en†representeren dus de Astrologische krachten die op de Aarde en de mens inwerken.

Wij kunnen al deze krachten in ons innerlijk herbergen. Wij kunnen al deze deugden ontwikkelen en er zelf iets mee doen. Je hebt waarschijnlijk al van de Aartsengelen gehoord en weet dat deze entiteiten in verband staan met de planeten.

De Aartsengel waar ik het meest mee in contact sta is GABRIEL en de planeet of beter gezegd het hemellichaam dat mij het sterkst beÔnvloedt is de MAAN.

GABRIEL is de heerser over de krachten van de MAAN en heeft een koor van Innerlijke Engelen tot zijn beschikking staan. Deze Engelen maken deel uit van het koor der Engelen dat op zich dan weer deel uit maakt van een koor van 72 Engelen welke de 72 Engelen van de van de Kabbalah genoemd worden maar ook wel de 72 genieŽn of de 72 namen van God.

Zij representeren elk een kwaliteit die je kunt ontwikkelen zoals ik hierboven al vermeldde. Deze natuurkrachten zijn altijd aanwezig en staan tot ieders beschikking.

Nu zijn er bepaalde momenten in het jaar dat sommige meer aanwezig zijn dan andere.

Elke engel beschikt over 5 graden van de Zodiak om zo de cirkel te vervolledigen: 72 x 5 = 360, de 360 graden van de Zodiak. Bovendien beschikken zij elk ook nog eens over 1 graad op gevoelsmatig niveau en over 20 minuten per dag op mentaal niveau.

Nu klinkt dit alles ingewikkeld en ga ik er toch voor het moment niet verder op ingaan, wie weet later. Je hebt nu tenminste een beetje basis info en kunt altijd zelf op zoek gaan naar meer.

De Engel van mijn geboortedag is dus JABAMIAH. JABAMIAH kan ons helpen om al het negatieve te vervangen of te transformeren tot iets positief. Zij kan ons helpen om puur en in goede gezondheid te zijn. Het is de Engel van de resurrectie wat wil zeggen dat zij alles wat dood is terug levend kan maken, dat zij alles wat zwart is terug wit kan maken, dat zij het zware weer licht kan maken en ons onze originele puurheid kan doen hervinden.†De alchemistische krachten van JABAMIAH zijn de onze, wat wil zeggen dat wij de mogelijkheid hebben om onszelf steeds te verbeteren.

Het goud van JABAMIAH is de Liefde en deze Liefde kan ons wezen vullen, transformeren zodat we in een stralend licht veranderen en zodoende een levend voorbeeld kunnen zijn voor de anderen. Wij hebben dus de macht om alle fouten te corrigeren en steeds bij te leren. Heb geen angst om fouten te maken want ook zij kunnen ons de weg wijzen, niets is fout omdat alles zijn reden heeft en wij allen als wegwijzers voor elkaar zijn.

Wij zijn allen als katalysators die de juiste chemische reactie veroorzaken waardoor wij elkaar steeds verder perfectioneren. Voor elke stap die wij zetten zullen de Engelen er 10 doen.†Wij zijn allen op de goede weg want goed en slecht bestaan niet, enkel het nut der dingen en wanneer we dit inzien en aan alles zijn juiste plaats toekennen kunnen wij steeds in vreugde van het leven genieten.

Ik bent geboren op de laatste dag van JABAMIAH wat inhoudt dat het Goud tot mijn beschikking staat. Ik wil dit Goud, deze Liefde die zingt vanuit het diepst van mijn ziel met iedereen delen. Als wij dit Goud willen bereiken moeten wij al het lood in onszelf sublimeren, transformeren. Deze sublimatie wordt Alchemie genoemd en houdt in dat wij alle slechte eigenschappen in onszelf vervangen door goede, liefde in de plaats van haat en angst, rust en vrede in de plaats van ongeduld en woede, enz...

De eerste Engelenkracht is VEHUIAH, Genie nr 1 en Zij ontvangt de Goddelijke wil.

De eerste vraag die wij onszelf moeten stellen is wat we willen, wat ons doel is, †we moeten aan deze wil een richting geven en vastbesloten aan het objectief vasthouden.†Wij bezitten het doorzettingsvermogen om dit objectief, dit doel te bereiken.

De laatste Engelenkracht die tot onze beschikking staat is MUMIAH, Genie nr 72, MUMIAH geeft ons de moed en de motivatie om tot het einde door te zetten.

VEHUIAH 1 is het startschot en MUMIAH 72 de finish. Dit alles maakt mij duidelijk dat wij de mogelijkheid hebben om een Goddelijke taak te volbrengen en zo mee te werken aan de realisatie van het goddelijke plan op Aarde.

MUMIAH 72 geeft ons bovendien de†opportuniteit om ons innerlijk Goud te materialiseren en te leven in Overvloed en Liefde, in Vrede en in Vreugde.

MUMIAH is er steeds om ons te helpen om opnieuw te beginnen mocht het goud toch lood zijn, of ijzer of brons.

Maar ook bronzen beelden zijn mooi en we hebben nog een heel leven om er een Gouden te maken (lol).

Wat we met dit alles gaan doen en hoe we onze vrije tijd gaan besteden hangt volledig van onszelf af. we creŽren allen onze eigen toekomst door middel van hetgene wat we nu doen en hetgene wat we in het verleden hebben gedaan heeft ons gebracht waar we nu zijn, en gemaakt tot wat we nu zijn.

Ik wens dat wij steeds optimaal gebruik mogen maken van de vele gaven en talenten die wij bezitten en wij zodoende op een vreugdevolle manier bij kunnen dragen aan het†grote†goddelijke bouwwerk waar wij allen deel van uit maken.

Dat wij eenheid mogen beleven en samen met de†grote†kunstenaar, met†Wilskracht†Intelligentie en†Liefde onze mooiste wensen waar mogen maken.

Dat ons voorstellingsvermogen de beeldende kracht mogen zijn die wij door middel van liefdevolle dagelijkse acties omzetten in een prachtig bestaan, een kunstwerk waar ieder 1 van kan genieten.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 12