Maak kennis met je drie Beschermengelen

Geschreven door Fengo Jabamiah   

Wens je een uitgebreide engelen lezing over je geboorte geniŽn te ontvangen gelieve je geboortedatum, plaats en uur door te geven via het†contact formulier (indien een persoonlijke ontmoeting gewenst is kan je langs hier ook een afspraak maken met mij) De prijs voor een engelen lezing is 72 euro over te maken†op rekeningnummer BE83 9795 8636 6015. Indien een persoonlijk consult gewenst is kan de bijdrage ter plaatse geschonken worden.

Wat houdt een uitgebreide engelen lezing in

Ik bereken je geboorte engelen en kom zo je gaven te weten waarna we kunnen bespreken wat deze vaardigheden te bieden hebben en hoe je er iets mee kan doen (of ik doe het zelfde en stuur je de studie door via mail).

De studie bestaat uit drie lange teksten over je beschermengelen waaruit meestal vanzelf gebeden en affirmaties ontstaan. Ook is het mogelijk dat de engel zeer sterk doorkomt en je met een persoonlijk advies verrast. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je zelf leert luisteren naar je engelen. Deze lezing kan een eerste stap zijn daarnaartoe (naar het contact met de engelen in jezelf)

Een korte voorgeschiedenis

Op het moment dat ik besloot om te beginnen met het maken van persoonlijke engelenstudies kwamen de volgende affirmaties en het volgende gebed door en vanaf toen ben ik begonnen met het uitvoeren van mijn droom en het aanreiken van de engelen sleutels die de poorten naar de wijsheid die in ons zelf huist kunnen openen.

Ik heb talent en ga hiermee iets doen voor mijn medemensen, de aarde en de maatschappij. Alles wat ik doe doe ik graag, het brengt mij overvloed en vreugde en geeft zin aan mijn leven.

Bedankt aan het Licht wat in mezelf schijnt en ervoor zorgt dat al het negatieve verdwijnt. Bedankt dat ik nu een doel heb en weet wat me te doen staat. Bedankt dat alle omstandigheden in het leven mij helpen om dit doel te verwezenlijken.

Investeer in het verwezenlijken van onze droom en draag bij aan de creatie van de engelenleer

Uiteindelijk is het de bedoeling dat er uit het maken van de engelen lezingen een aantal boeken ontstaan waarin de volledige engelenleer word uitgelegd. Ook droom ik ervan om ooit 72 engelen schilderijen te ontwerpen en van deze kustwerken een kaartspel te maken. De kers op de taart van mijn dromen bestaat uit een astrologisch geboorte spel waarin het zelf mogelijk is om informatie over vorige en volgende levens te ontvangen. Door een engelen lezing te bestellen draag je bij aan de creatie van dit spel en help je met het tot leven brengen van de Engelenleer.